/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
elantra, elantra n tcr, hyundai, michelisz, wtcr

bajnokok

Így ünnepli a Hyundai a 2022-es WTCR bajnokságban elért kettős győzelmét

időpont:2023. február 06. 18:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Hyundai február 10-ig tartó különleges kiállítással és a munkatársak számára kitalált programokkal ünnepli a 2022-es túraautó-világkupán (WTCR) elért egyéni és konstruktőri bajnoki címét.

amerika, autóbaleset, autópálya, chevrolet camaro, elantra, hyundai, pov video, szabálysértés

Felesleges bukfenc

Borulós balesetet okoz a csaló Chevrolet Camaro – videó

időpont:2019. január 05. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Habár a Hyundai Elantra vezetője elég későn vette észre az elé került akadályt, az alapvető hibát a Chevrolet sofőrje vétette, aki a záróvonalon keresztül akarta elkerülni a dugót. A szabálytalan manőver vége egy borulás lett, és megint nem a vétkes járt jobban pórul.

autós videó, baleset, elantra, hyundai, mercedes-benz, r-osztály

Hová akart menni?

Élő töréstesztet csinált egy Hyundai vezetője – videó

időpont:2015. december 27. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Akárhányszor nézzük meg a következő videót, nem fogjuk megérteni, mit szeretett volna a Hyundai Elantra vezetője, amikor elsőbbségadás helyett kihajtott egy Mercedes R-osztály elé. Bár az Elantra csúnya ütést kapott állítólag mindkét sofőr épségben megúszta.

elantra, hibrid, hyundai

HIBRID A HYUNDAITÓL

2009-től kapható hibrid Hyundai

időpont:2008. július 14. 16:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Hyundai Motor Company tervei szerint 2009. júliusában megkezdi első LPG-elektromos hibridmodelljének kiskereskedelmi értékesítését. A kezdetben kizárólag a dél-koreai piacon, Avante márkanév alatt kapható Elantra LPI hibrid elektromos jármű (HEV) a világ első olyan hibridautója, amelyet folyékony PB-gáz hajt, s amelyben első ízben alkalmazzák a fejlett lítium-polimer akkumulátorokat (Li-Poly).

accent, elantra, hyundai, i30, sema

GYÁRI TUNING

Hat pimpelt Hyundai Las Vegas-ban

időpont:2007. november 01. 09:43

szerző:Autoblog

címkék:

Hat különleges Hyundai szerepel az idei SEMA show-n, melyek közül egyet most láthatott először az amerikai közönség. A Hyundai standján ott állt a vadonatúj i30 kombi (náluk Elantra Touring), melyet ráadásul totálisan átalakítottak. Az Elantra Touring "Beach Cruiser" Concept mellett megtekinthető az első tuningolt Veracruz SUV, no és egy kicsinosított Tiburon, egy Elantra, továbbá egy tuningolt Azera és Accent.