/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hat pimpelt Hyundai Las Vegas-ban

2007. november 01. 09:43   |   Autoblog
címkék:  

Hat különleges Hyundai szerepel az idei SEMA show-n, melyek közül egyet most láthatott először az amerikai közönség.


Hat különleges Hyundai szerepel az idei SEMA show-n, melyek közül egyet most láthatott először az amerikai közönség. A Hyundai standján ott állt a vadonatúj i30 kombi (náluk Elantra Touring), melyet ráadásul totálisan átalakítottak. Az Elantra Touring “Beach Cruiser” Concept mellett megtekinthető az első tuningolt Veracruz SUV, no és egy kicsinosított Tiburon, egy Elantra, továbbá egy tuningolt Azera és Accent.

K-Daddyz Kustomz Elantra Touring “Beach Cruiser” Concept


A K-Daddyz Kustomz már ötödik éve a Hyundai-al tart a SEMA show-n, ezúttal egy prototípus Elantra kombit (i30 kombi) vett kezelésbe.  Hamisítatlan beach cruisert kreált belőle, feltűnő, kéttónusú “Amazing Grape” lila és “Tango Orange” narancs festéssel, valamint “Flying H” törzsi airbrush motívummal. A motorháztetőre egy polinéziai tiki bálványt is felfestettek. A kocsira emellett természetesen feltettek egy óriási, a tető teljes hosszában húzódó napfénytetőt is. A K-Daddyz csapata ezen kívül egyedi hűtőrácsot és tetszetős spoilereket illesztett a kocsira, a lenyűgöző megjelenés érdekében pedig 20 colos König Rolf Blix 3 kerekeket dobott fel a kombira.


A lila és narancs fényezés a belső térben is folytatódik, de kéttónusú barna bőrkárpitozással egészül ki. Vérbeli tengerparti cruiser lévén nem maradhatott ki az ütős hifi a kocsiból; a K-Daddy emberei négy videó képernyőt, nyolc hangszórót, öt erősítőt és nyolc darab Infinity mélynyomót zsúfoltak be a Hyundaiba. Az erősítőket egy “H” logós üvegszálas panel fedi. A motorhoz is hozzányúltak; számos alkatrészét lefestették, továbbá toronymerevítőt, sportlevegőszűrőt és sportkipufogó-rendszert szereltek be.  

Street Concepts – VIP Luxury Tuner Azera


Shawn Williams és a Street Concepts csapata tuningolta fel ezt az Azera limuzint, mely Amerikában a Hyundai zászlóshajójának számít. “VIP luxusautót” kreáltak belőle, egyedileg kevert gyöngyház fehér festékkel vonták be a kasztnit, az utasteret pedig elegáns és sportos fekete szarvasbőrbe öltöztették, kontrasztos, fehér varrással. A futómű az Eibachtól, a kipufogórendszer a MagnaFlow-tól, a légszűrő a K&N-től, a fékrendszer pedig a Brembótól érkezett.

Troy Lee Designs – High-Tech Urban Escape Vehicle


Troy Lee-t leginkább művészi grafikáiról, egyéni tervezésű sisakjairól és sportruházatáról ismerik Amerikában, a szakma egyik legjobbja. Ezúttal egy vadonatúj Hyundai Veracruz SUV-on kamatoztatta tudását. A tehetséges festők kipingálták a karosszériát, majd pedig Momo FXL1 felniket és 265/50 ZR 20-as gumikat tettek fel a kocsira. Beszereltek még Eibach ültetőrugókat és Wilwood fékrendszert. Az utaster színvonalát bőrülésekkel, festett dekorelemekkel és egyedi szőnyegekkel emelték, bekerült továbbá egy prémium Infinity audio/video rendszer is az autóba.

Ernie Manansala – Urban Assault Vehicle Accent


Az Ernie Manansala-féle, háromajtós “Urban Assault Vehicle” Accent a pénztárcabarát tuning egy kiváló példája. Az átalakítás elemei a widebody spoilerszett, a piros/fekete fényezés, a sportos, japán stílusú festett felnik, valamint a Momo sportülések.

Mobis – Parts Expo Tiburon


A Mobis Parts a Hyundait látja el gyári tartozékokkal, a SEMA show-ra pedig egy Tiburon kupét készített. A kétajtós kocsi fő jellemzői a látványos, igen komoly fényezés, a teljes Tomato KDM karosszériaszett, a Next Generation Motorsports kompresszor és az Eibach futómű. Ugyanakkor a Tiburon néhány prototípus eleme később a széria kiegészítő listán is megtalálható lesz.

INCUS – Hyundai Innovative Customization Elantra


A Hyundai folyamatosan bővíti optikai és teljesítménynövelő tuningtermékei körét. A Hyundai “Innovative Customization” Elantra például eredeti gyári tuningcuccokkal van tele, melyeket az INCUS készített. A body kit, a 17 hüvelykes kovácsolt alumínium kerekek, az egyedi hűtőrács, a sport felfüggesztés és a dupla kipufogó hamarosan mindegyik Elantrához beszerezhető lesz. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/