/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Borulós balesetet okoz a csaló Chevrolet Camaro – videó

2019. január 05. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Habár a Hyundai Elantra vezetője elég későn vette észre az elé került akadályt, az alapvető hibát a Chevrolet sofőrje vétette, aki a záróvonalon keresztül akarta elkerülni a dugót. A szabálytalan manőver vége egy borulás lett, és megint nem a vétkes járt jobban pórul.

A záróvonalakat nem véletlenül találják ki, mégis egyesek úgy mennek át rajtuk, mintha oda se lennének festve. Ez azonban esetenként nagy bajhoz vezethet.

Nincs mit szépíteni, óriási hülyeséget követett el a Chevrolet Camaro vezetője, amikor az autópálya 2+2 sávjának jobb oldali párosából át akart térni a balba, csakhogy ezt az álló sorból kezdeményezte, miközben a másik két sávon semmi akadályozó tényező nem volt.

Épp ezért haladt túl magabiztosan és gyorsan a fekete Hyundai Elantra sofőrje legalább két másodpercig, mielőtt fékezni és kormányozni kezdett volna a hirtelen képződött akadály miatt. Ez azonban végzetes hibának minősült, ugyanis a két összeérő autó közül a koreai szedán egy bukfencezés után állt meg a pályaszelvények között. Szerencsére a résztvevők mindegyike megúszta maximum kisebb sérülésekkel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Tibor
2019-01-05 - 12:36

A “szabályosan” haladó gépjárművezető is elkövetett néhány hibát. Túlzott magabiztossággal választotta meg a sebességét. Amikor észlelte a szabálytalanul elé soroló járművet nem tett intenzív kikerülő manőverre kísérletet. Nem vagyok abban sem biztos, hogy tisztában lenne a vészfékezés végrehajtásának mikéntjével.
Egy gyakorlott sofőrnek a baleset elkerülése megoldható lett volna.


*/