/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így nézhet ki az új FIAT Panda

2007. november 22. 12:31   |   Autoblog
címkék:  

A FIAT nemrégiben kiszivárgott fejlesztési terve szerint 2010-ben mutatkozik be a vadiúj Panda, melyről egy olasz site készített skicceket.

Pandát 1980 óta gyárt a FIAT, és ugyan késlekedett egy keveset a második generáció bemutatásával (2003), a harmadikkal nem követi el ugyanezt a hibát. Az olasz gyár nemrégiben kiszivárgott fejlesztési tervéből kiderült, hogy az új Panda bemutatása 2010-re várható, de hogy milyen formában, arról még természetesen nincsenek konkrét információk.

Ezzel semmit sem törődve az olasz Infomotori fogta magát, és a legújabb FIAT-os formatervezési trendekre ügyelve megalkotta saját elképzelését az új kisautóról. Hogy némi gyári súgás volt-e a dologban, nem tudhatjuk, mindenesetre a végeredmény nem tűnik a valóságtól teljesen elrugaszkodottnak: nem keseregnénk sokat, ha a grafikákra nagyon hasonlító autóról rántaná le a leplet a FIAT.

(via: carscoop, forrás: infomotori)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/