/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így nézhet ki majd a Ford Fiesta ST

2008. január 11. 14:31   |   Autoblog
címkék:  

Az ST biztos hogy gyors, élvezetesen vezethető járgány lesz, gondoljunk csak az ST és RS modellek híresen kiváló futóművére.


2009-nél előbb biztosan nem találkozhatunk vele, de az Auto Express művészei a Verve Concept alapján már elkészítették a következő generációs Ford Fiesta ST-t. A Fiesta szériaváltozata a márciusi Genfi Autószalonon debütál, melyet nagy érdeklődéssel várunk. A paletta csúcsán az ST áll majd, melyben minden bizonnyal 180-190 lóerős 1,6-os turbómotor fog dolgozni. Imádkozunk, hogy a gép olyan jól nézzen ki, mint ezen a grafikán.


Többek között a Grande Punto Abarth SS, a Corsa OPC és a Clio Sport konkurense lesz a Fiesta ST, mely a turbómotor beszerelése mellett egy sor finomhangoláson és kozmetikai átalakításon fog átesni a normál változathoz képest. Agresszív könnyűfém kerékgarnitúra, mélyre húzott, elöl nagy beömlős, hátul diffúzoros lökhárítók, hátsó tetőszárny, dupla kipufogó és ültetett futómű jellemzik majd a méregzsákot. Az utastér is nemesebb anyagokból építkezik majd, sofőrt és utasát pedig sportülések fogják szorításba. A brit lap szerint Detroitban leplezi le a Ford konszern új, közvetlen befecskendezéses high-tech turbómotor-sorozatát, melyek közül a Fiesta majd az 1,6 literest kapja, körülbelül 180-190 pacival. Az ST biztos hogy gyors, élvezetesen vezethető járgány lesz, gondoljunk csak az ST és RS modellek híresen kiváló futóművére. Nulláról százra körülbelül 7 másodperc alatt ér majd fel a kis hot hatch.   

Forrás és grafika: Auto Express

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/