/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen a Porsche Macan kínai klónja

2016. augusztus 24. 14:30   |   Autoblog
címkék:  

A Porsche modelljei sem ússzák meg, hogy valamelyik kínai autógyár ne másolja le őket. Az öreg kontinensen szép eladási számokat produkáló Porsche Macan SUV-nak is született egy klónja, a Zotye SR8. A kocsit a napokban kapták lencsevégre Kínában.

Az edzett szem azonnal kiszúrja, hogy az SR8 a Porsche Macan másolata. Vonalai például korántsem olyan agresszívek és sportosak, világítótestjei pedig egyszerűbbek és nagyobbak. A kerekek ellenben sokkal kisebbek, stílusukban azonban emlékeztetnek az eredetiekre. A képek tanúsága szerint az SR8-ból egy sportosabb kivitelt is készítenek majd, fekete hűtőráccsal, hátsó tetőspoilerrel és nagyméretű kipufogóvégekkel.

Az utastér semmi újdonságot nem tartogat, egyértelmű másolata az eredetinek. A kidolgozása és minősége természetesen elmarad a Macanétól, annak elnagyolt változata, de 13 300 dollárért abszolút elfogadható. Ennyibe kerül ugyanis Kínában az SR8. A csúcsváltozatért sem kérnek többet 99 ezer jüannál (15 ezer dollár), míg a Porsche Macan 558 ezer jüanért (56 ezer dollár) hozható ki a szalonból. A Zotye SR8-t tehát negyed annyiért meg lehet vásárolni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/