/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
macan, macan gts, macan s, porsche, új macan

slágermodell

Ismét felújították a Porsche Macant

időpont:2021. július 26. 18:45

szerző:Demcsák Gergely

címkék:

A Porsche újabb ráncfelvarrásnak vetette alá legnépszerűbb modelljét, a Macant. Cizelláltabb lett a külső megjelenés, frissült a kezelési koncepció, s persze a motorok teljesítménye is nőtt, mégpedig az összes modellváltozat esetében.

elektromos, kompakt suv, macan, porsche, suv

új utakon

Két év múlva érkezik az elektromos Porsche Macan

időpont:2021. május 10. 18:40

szerző:Demcsák Gergely

címkék:

A Porsche már kivitte az utcára az elektromos hajtású Macan prototípusokat, amelyek még hárommillió tesztkilométert fognak megtenni a 2023-ban esedékes piaci bevezetésig. Jó hír, hogy a belsőégésű motorokat sem hagyják el.

macan, macan gts, porsche, új porsche

macan gts

Itt a legsportosabb Porsche Macan

időpont:2019. december 17. 19:00

szerző:DG

címkék:

A Porsche az új Macan GTS modellel zárja le a Macan modellsorozatot. A Macan GTS erőteljes motorral, teljesítmény-orientált alvázzal, karakteres dizájnnal és bővített felszereltséggel képvisel egyedi ajánlatot. Máris rendelhető.

911, macan, macan s, porsche, új porsche

v6 turbó

Új turbómotorral érkezik a Porsche Macan S

időpont:2018. december 11. 15:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Porsche az erőteljes Macan S modellváltozattal bővíti ki kompakt SUV sorozatának kínálatát. Az új Macan S motorházteteje alatt egy friss fejlesztésű 3 literes, V6-os turbós benzinmotort találunk, amit benzines részecskeszűrővel is elláttak.

kína, macan, porsche, sanghaj, új macan

sikermodell

Megújult a Porsche Macan

időpont:2018. július 25. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Sanghajban debütált a Porsche roppantul sikeres kompakt szabadidőautójának felújított kivitele. A Macan a formaterv, a kényelem, a kapcsolódás, valamint a menetdinamika területén lépett előrébb, s új karosszériaszínek, illetve könnyűfém felnik érhetők el hozzá.

macan, macan turbo, porsche, porsche macan

performance modell

Még erősebb lett a Porsche Macan

időpont:2016. szeptember 01. 14:00

szerző:DG

címkék:

Az Európában meglehetősen jól fogyó kompakt Porsche Macan SUV csúcsmodellje gyári sportcsomagot kapott, amitől még izmosabbá és még dinamikusabban vezethetővé vált. Most már komoly sportkocsikat aláz.

kína, klón, macan, porsche, porsche macan, zotye, zotye sr8

zotye sr8

Ilyen a Porsche Macan kínai klónja

időpont:2016. augusztus 24. 14:30

szerző:DG

címkék:

A Porsche modelljei sem ússzák meg, hogy valamelyik kínai autógyár ne másolja le őket. Az öreg kontinensen szép eladási számokat produkáló Porsche Macan SUV-nak is született egy klónja, a Zotye SR8. A kocsit a napokban kapták lencsevégre Kínában.

macan, porsche, porsche macan

így is jó

Négyhengeres alapmotort kapott a Porsche Macan

időpont:2016. március 09. 17:45

szerző:DG

címkék:

A Porsche bővíti kompakt SUV-ja motorpalettáját, megjelenik a színen a négyhengeres turbómotorral szerelt bázis Macan. A soros négyhengeres, 2 literes erőforrás 252 lóerőt ad le, így alapmotorként is igen dinamikussá teszi a kompakt szabadidőautót.

macan, macan gts, porsche, porsche macan

sportra hangolt

Itt a Porsche Macan GTS

időpont:2015. október 28. 14:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Porsche Macan S és Macan Turbo modellek közé ékelődik be az új Macan GTS. A Macan GTS jellegzetességei az áthangolt futómű, a nagyobb teljesítményű fékrendszer, valamint az izmosabb erőforrás, ami jelen esetben 360 lóerőt ad le.

macan, mansory, porsche

mansory kezelés

Porsche Macan sportos öltözetben

időpont:2015. október 01. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Mansory mostanában kifejezetten ízléses átalakításokkal rukkol elő, a Porsche Macanból is ütős járgányt faragott. Szénszálas kiegészítőkkel, nagyméretű könnyűfém felnikkel, ültetéssel, exkluzív belső elemekkel és motortuninggal új szintre emelte a SUV sportosságát.

macan, mansory, porsche

Mansory Porsche Macan

időpont:2015. július 01. 20:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Mansory tuningprogramot dolgozott ki a kompakt Porsche SUV-hoz. A Macan külső karbon aerodinamikai elemekkel, nagyméretű könnyűfém felnikkel és luxus belső kiegészítőkkel gazdagodott, motorjából pedig kihoztak néhány plusz lóerőt.

a nap képe, kína, macan, porsche, zotye

Ismét egy másolat

A nap képe: A Porsche Macant sem kímélik a kínaiak

időpont:2015. június 11. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Azt már megtanulhattuk, hogy ha valami sikeres vagy csak szimplán bejön a kínaiaknak, akkor képesek szinte egy az egyben lemásolni azt, hogy egy kedvezőbb árcédulát ráaggatva vásárlók tömkelegében reménykedhessenek. Persze a minőség másodlagos…