/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt a Porsche Macan GTS

2015. október 28. 14:30   |   Autoblog
címkék:  

A Porsche Macan S és Macan Turbo modellek közé ékelődik be az új Macan GTS, amelyet az összes e három betűvel jelzett Porsche modellhez hasonlóan a motorsportok világa inspirált. A Macan GTS jellegzetességei az áthangolt futómű, a nagyobb teljesítményű fékrendszer, valamint az izmosabb erőforrás, ami jelen esetben 360 lóerőt ad le. Az intenzív vezetési élményt nyújtó Macan GTS máris rendelhető.

A Macan GTS orrában a Porsche 3 literes biturbó V6-os motorjának kihegyezettebb, 360 lóerőre növelt teljesítményű verziója dolgozik, amelyet PDK duplakuplungos váltóművel és összkerékhajtással párosítottak. A motor 500 Nm nyomatéka az intelligens négykerék-hajtás miatt nagyobb veszteség nélkül eljut a kerekekhez, így a Porsche SUV 5,2 másodperc alatt százra gyorsít. A rajtelektronikával is kiegészített Sport Chrono csomaggal az említett érték még kedvezőbb, ekkor a Macan GTS kereken 5 másodperc alatt letudja a mutatványt. A végsebessége 256 km/óra.

A Macan S modellhez képest a Macan GTS sportosabb hangolású felfüggesztést kapott, ami 15 mm-rel megülteti az autót. Alapfelszerelés a 20 colos, matt fekete RS Spyder kerékszett is eltérő méretű első és hátsó abroncsokkal. Az autó egyébiránt a fekete külső stíluselemeiről – a vállvonal fölött fényes, az alatt pedig matt kivitelben –, valamint a Sport Design csomag egyedi kiviteléről ismerhető fel. Extraként LED-es fényszórórendszer is kérhető az autóhoz, dinamikus kanyarvilágítással.

Az utastérben gyönyörű Alcantara/bőr sportülések, hasított bőr könyöklő, ajtópanelek és mennyezet, illetve valódi fémbetétek teremtenek sportos hangulatot. Bekerült az autóba a Porsche új infotainment rendszere is, érintőképernyővel, real-time közlekedési információkkal és okostelefon integrációval. Alapfelszerelés emellett a sportkipufogó-rendszer.

A Porsche Macan GTS németországi értékesítése már elindult, az autó bruttó ára 73 400 euró.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/