/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt a legsportosabb Porsche Macan

2019. december 17. 19:00   |   Autoblog
címkék:  

A Porsche az új Macan GTS modellel zárja le a Macan modellsorozatot. A Macan GTS erőteljes motorral, teljesítmény-orientált alvázzal, karakteres dizájnnal és bővített felszereltséggel képvisel egyedi ajánlatot. Máris rendelhető.

Az új Macan GTS a hagyományoknak megfelelően a legdinamikusabban vezethető modell a családban. Nem a legerősebb, hiszen a Turbo 60 lóerővel többet kínál, de kétségtelenül a legagilisabb viselkedésű, sportautósan spontán reakciójú.

A 2,9 literes V6-os biturbó motorja 380 lóerőt mozgósít, 20 lóerővel többet, mint az elődmodell esetében, és egy új PDK duplakuplungos váltómű kapcsolódik hozzá. A maximális nyomaték 520 Nm, amely az 1750-5000-es fordulatszám-tartományban elérhető. A feláras Sport Chrono csomaggal a Macan GTS 4,7 másodperc alatt sprintel 100 km/órára, háromtized másodperccel fürgébben, mint korábban. Csúcssebessége 261 km/óra.

A GTS-be speciálisan hangolt, adaptív lengéscsillapítókkal dolgozó felfüggesztést szereltek, amely 15 mm-es ültetéssel is együtt járt. Plusz pénzért adaptív légrugózás is kérhető, további 10 mm-es ültetéssel. A Macan GTS fékteljesítménye is lenyűgöző, 20 colos RS Spyder Design kerekei mögött ugyanis elöl 360 x 36, hátul 330 x 22 mm-es féktárcsák harapnak. Opcióként volfrám-karbid bevonatú féktárcsák vagy karbon-kerámia fékrendszer is választható.

A Macan GTS vizuálisan is kifejezi sportos mivoltát. Alapáron megkapja a Sport Design csomagot, egyedi kialakítású lökhárítókkal és küszöbökkel, továbbá típusspecifikus fekete dekorelemekkel. A csomag része továbbá a sötétített első és hátsó lámpák, valamint a fekete ablakkeretek és hátsó légterelő. A fényes fekete könnyűfém felnik mögött piros féknyergek látszanak. A hátsó diffúzort és a kipufogóvégeket ugyancsak feketére festették.

Az ízlésesen berendezett utastérben fekete bőr/Alcantara szövet borít mindent, a megfelelő kontrasztról piros szegélyvarrás gondoskodik. A háromküllős sportkormány és a sportülések egyediek, csak a GTS modellben találkozunk velük.

Az új Porsche Macan GTS már megrendelhető. Németországi alapára 77 880 euró.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/