/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt a megerősített nevezési lista a Formula E újonc tesztjére

2024. május 09. 10:24   |   Autoblog
címkék:  

22 versenyző vesz részt a hétfői hivatalos Formula E újoncteszten a berlini Tempelhof Airport Circuit versenypályán.

Míg minden szem a hétvégi Berlini E-Prix duplaversenyére irányul, addig 22 pilóta az eseményt követő napon – a Formula E újonc tesztjére – összpontosít.

22 versenyző vesz részt a hagyományos újonc teszten hétfőn a Tempelhof Repülőtér Körversenyén. Megdöbbentő módon 13 különböző bajnokság és 16 nemzetiség képviselteti magát a teszten, valamint két női pilóta – Alice Powell és Marta Garcia – is szerepel a nevezési listán.

A nevezési listán a kiemelkedő nevek az Aston Martin tartalékpilótája és a 2022-es F2-bajnok Felipe Drugovich, a Ferrari tartalékpilótája, Robert Shwartzman és a jelenlegi F2-es bajnokság éllovasa, Zane Maloney.

Az F2-es, F3-as és FRECA tehetségek sora lesz látható, valamint olyan pilóták, akik korábban részt vettek ezekben a bajnokságokban. A Mercedes tartalékosa, Frederik Vesti első ízben kóstolja meg a Formula E-t Mahindra jóvoltából, akit ő képvisel majd a teszten.

A 2022-es DTM-bajnok Sheldon van der Linde ismét a Jaguarnál fog vezetni, míg a McLaren 17 éves szupersztárja, Ugo Ugochukwu nem hivatalosan debütál.

Borítókép: fiaformulae.com

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/