/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jön a 230 lóerős Skoda Octavia RS

2015. február 21. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Skoda bejelentette, hogy a Genfi Autószalonra többek között egy Octavia RS 230 névre hallgató különleges kiadással készül, amely már 6,7 másodperc alatt katapultál százra, és meg sem torpan 250 km/óráig.

A Skoda népszerű családi sportautója, az Octavia RS benzines változata kap egy kis gyári erősítést, így 220-ról 230-ra (169 kW) nő a paripák száma.

A plusz 10 lóerő (7 kW) jótékony hatását a gyorsulásban és a végsebességben is érezni egy kicsit, ugyanis 6,8 helyett 6,7 szekundum alatt tudja le az RS 230 a százas sprintet, míg végsebessége 248-ról 250 km/órára nő.

A nyers teljesítménynövelésen kívül első ízben ebbe a modellbe szereli be a Skoda az elektromos differenciálzárat, amely a leginkább kanyarodáskor a terheletlen keréken fellépő túlpörgést hivatott redukálni annak fékezésével. Ettől egyébként nagy javulást vár a gyártó, hisz innentől a kanyarokból korábban lehet majd kigyorsítani.

Az RS 230-ra kíváncsiak először a Genfi Autószalonon vehetik majd szemügyre azt kívül-belül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/