/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jön a Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

2013. október 23. 08:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ahogy várható volt, a CLS után 2015-től a kistestvér szintén megkapja a puttonyt, így már hátul is élhető fejtérrel és természetesen nagyobb csomagtartóval kalkulálhatunk.

Mercedes-Benz közeli információk szerint a CLA-osztály kombi változata zöld utat kapott és 2015-ben megérkezik a palettára.

Bár sejthető volt, hogy a kisebbik négyajtós kupé sikerén felbuzdulva a gyár már dolgozik a Shooting Brake modellvariánson, ám eddig nem lehetett készpénznek venni az információt. Most azonban, hogy az első kép egy gyári alkalmazott segítségével napvilágot látott, már biztossá vált a kupé-kombi érkezése.

Ezzel együtt pedig végre panaszaink is meghallgatásra találtak, ugyanis így nagyobb hátsó fejtér és méretesebb csomagtartó kerül az „étlapra”. A sportos családok egyelőre még nem örülhetnek, mert nem tudni, lesz-e AMG változata a puttonyos CLA-nak, bár a már létező 2.0 literes 360 lóerős AMG erőforrást nem lenne nehéz átépíteni a testvérmodellből.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/