/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kémfotók a 2009-es Mercedes E-osztályról

2007. november 09. 14:37   |   Autoblog
címkék:  

Az E-osztályos limuzin előreláthatólag 2009 végén lép piacra, de szorosan követi majd az Estate, azaz a kombi változat. Lesz Bluetec hibrid is.


Németország különböző pontján már tesztelik a két év múlva piacra lépő Mercedes E-osztály új generációjának tagjait. A szemfüles fotósoknak sikerült mind a limuzin, mind a kombi, mind pedig az E63 AMG változatot lencsevégre kapniuk.

Az E-osztályos limuzin előreláthatólag 2009 végén lép piacra, de szorosan követi majd az Estate, azaz a kombi változat. A népszerű felső-középkategóriás modell telis-tele lesz műszaki újdonságokkal, melyek egy részét az S-osztályból fogják átemelni. Az infravörös éjjellátó rendszer és a radaros távolságkövető rendszer csak két példa, de lehet majd kérni sávelhagyásra figyelmeztető rendszert és sofőrfigyelő rendszert is. A paletta csúcsán állítólag a 6,3 literes V8-as motorral hajtott, 544 lóerős E63 AMG áll majd. A legkisebb dízel 136 lóerős lesz, de számíthatunk egy brutális, több mint 300 lóerős V8-as aggregátra is.  2010-ben a stuttgarti márka várhatóan előrukkol a kombi hibrid változatával is, melyben az ultra-tiszta Bluetec dízelmotort egy elektromotor egészíti ki.

Az új E-osztály debütálása a 2009-es Frankfurti Autószalonon várható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/