/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Képeken a legújabb Ferrari

2016. július 06. 12:00   |   Autoblog
címkék:  

A vásárlók ostromának engedve a Ferrari elkészítette a LaFerrari modell nyitható tetős változatát. Az exkluzív szuperautó nevét csak az őszi Párizsi Autószalonon árulják el, ahogy azt is, hogy hányan állíthatnak majd a garázsukba egyet. Persze egy zártkörű bemutatón már az összes példányt előre eladták.

160449-car_limited-edition-special-series

A korlátozott példányszánban gyártott LaFerrari levehető karbon tetővel vagy vászontetővel lesz elérhető. Ugyanaz a hibrid hajtáslánc dolgozik benne, mint a normál LaFerrariban, belsőégésű motorja egy 800 lóerős V12-es szívómotor, amelyet egy 120 kW-os (163 LE) villanymotor támogat, 963 lóerős összteljesítményt produkálva.

160450-car_limited-edition-special-series

A mérnökök a karosszérián viszont átfogó módosításokat hajtottak végre, hogy garantálják a kupé változattal megegyező torziós merevségét. Az aerodinamikát is tovább csiszolták, hogy nyitott tetővel is megtartsák az előírt légellenállást.

160451-car_limited-edition-special-series

Az új nyitott tetős Ferrari a Párizsi Autószalonon áll a közönség elé.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/