/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Két elbűvölő koncepciót készített a Suzuki a Jimny-ből

2018. december 28. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Miután a közönség egyöntetűen pozitív fogadtatásban részesítette a Jimny legújabb generációját, a japán márka tovább fűzte a kis terepjáró gondolatmenetét. Így tárul elénk egy túlélő és egy pickup variáns belőle.

Miután X-Tomi lerajzolta nekünk kabrióként, a Liberty Walk pedig elképzelte mini Mercedes G-osztályként, most magán a gyártón volt a sor, hogy valami többet hozzon ki a Jimny-ből.

A pofás kisterepjárót így rögtön kétféle kiadásban tárja elénk a Suzuki. A jövő évi Tokiói Autószalonon debütáló koncepciók egyike a Jimny Survive, mely egy úgynevezett Kei-autó, azaz városi mini. Ennek egyik alappillére a 0.66 literes háromhengeres turbómotor a maga 64 lóerős teljesítményével, de persze a kasztni sem lehet akármekkora – ezért is tökéletes választás az apró Jimny. A Survive védőrácsokkal és plusz fém lemezekkel került kipofozásra, de a vonószemek és a felnik sem az eredetiek, miközben a hátsó oldalüvegektől megszabadították az autót.

A másik tanulmány a Jimny Sierra Pickup Style, egy szélesített, apró pickup, amelyben az alapmodellben található 1.5 literes szívó benzines négyhengeres aggregát teljesít szolgálatot. Az aranyszínű platós kasztni oldalán fabetétek találhatók, a tetőre LED lámpák kerültek, a tükrök króm burkolatot kaptak, a felnik pedig egy fokkal szolidabbak, mint a Survive változat esetében. Azt egyelőre nem tudni, hogy csak koncepciók maradnak vagy esetleg a Föld némely pontjain elérhetők lesznek az érdekes Jimny kiadások.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/