/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kína kapja az új Volkswagen Phaetont

2016. március 07. 14:00   |   Autoblog
címkék:  

A Volkswagen a Genfi Autószalon mutatta be a Phideont, a teljesen új, prémium kategóriás limuzint, amelyet a kínai piacra szán. A Phaeton utódjának tekinthető Phideon egy Németországban tervezett és fejlesztett autó, amelyet azonban Kínában, a kínai piacra fognak gyártani.

A Phideon egy nagyra nőtt Passat, külső megjelenését határozott vonalak jellemzik, az erőteljesen megnyújtott frontrész vonalától a határozott vállövön keresztül a kupé karaktert biztosító ereszkedő tetőívvel bezárólag. Több, mint 5 méteres hosszával a felsőkategóriában színre lépő Phideon hangsúlyos hűtőrácsával, látványos króm kiegészítőivel és az ebben a modellben debütáló külső világítással kíván hódítani.

A belső tér szintén a luxus érzését közvetíti felénk: az autó hátsó ülésein utazókat igazi lounge hangulat fogadja, míg a vezetőülésben helyet foglaló a Volkswagen legmodernebb műszaki megoldásait élvezheti. Ilyen például az új fejlesztésű, virtuális három dimenziós megjelenítéssel bíró Active Info Display vagy a sofőr üzemmód, amely az utasok számára lehetővé teszi, hogy az infotainment rendszeren keresztül üzenetet küldjenek a vezetőnek.

A Volkswagen döntése nem meglepő, hiszen a Phaeton Kínát leszámítva a világ minden pontján bukásnak bizonyult, a sofőrös limuzinokat kedvelő hatalmas országban viszont folyamatosan élénk kereslet mutatkozott iránta. A Phideon gyártása még idén megindul a Shanghai Volkswagen vegyesvállalatnál, az előzetes információk szerint kétféle erőforrással lesz kapható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/