/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kínai smart-klón Európában

2007. december 11. 12:31   |   Autoblog
címkék:  

A Bubble európai importőre, a Martin Motors szerint a kiskocsi lényegesen különbözik a smart fortwo modelltől. Legalábbis belülről.


Az idei Bologna Motor Show-ra ugyan nem nyert bebocsátást, de a parkolóig eljutott a kínai Shuanghuan smart másolata, a Bubble. A Bubble európai importőre, a Martin Motors szerint a kiskocsi lényegesen különbözik a smart fortwo modelltől; míg a német autó hátsókerék-hajtású és erőforrása hátul, a padló alatt található, addig a Bubble-nak elöl van a motorja, fronthajtású és négyüléses. Persze a Daimlert mindez nem hatja meg, szellemi tulajdonnal való visszaélés miatt továbbra is pereli a Shuanghuant. A német konszern szerint, bár a két kocsi utastere valóban eltér egymástól, a Bubble egyértelműen a smart fortwo másolata, így mindenképpen meg kell tiltani az európai értékesítését. Ha a Martin Motors netalán mégis megkapná az 1,1 literes, 68 lóerős motorral felszerelt Bubble értékesítési jogát, először Olaszországban és Romániában indulhatna el a forgalmazása körülbelül 10 ezer eurós alapáron.

Via: MotorAuthority

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/