/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kisautóval rukkol elő az Aston Martin

2009. június 29. 17:48   |   Autoblog
címkék:  

Nem csalás, nem ámítás, az Aston Martin egy városi minivel bővíti modellpalettáját. Merész elképzelés volt, de megtalálták hozzá a kiváló alapot. A Toyota iQ intelligens tervezése és fantasztikus helykihasználása az Aston Martinnak is imponált, így erre a platformra jöhet majd a mini Aston modell. A Cygnetet Aston Martin tulajdonosoknak, második vagy harmadik autónak fogják ajánlani, elsősorban ingázásra.

A 3+1 személyes Cygnet ötvözi majd a brit modellek luxusát a Toyota iQ környezetbarát mivoltával. S mindegyik példányt ugyanúgy személyre szabják majd az Aston Martin főhadiszállásán, Gaydonban, mint akármelyik másik sportkocsit. Az Aston Martin elnök-vezérigazgatója, Ulrich Bez szerint a közeljövőben megszülethet a szériagyártású mini Aston, amely a jellegzetes márkajegyeket és értékeket fogja hordozni. Egy DBS, DB9 vagy Vantage mellé beállhat a garázsba egy Cygnet is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/