/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

SEAT Ibiza Ecomotive: 99 g/km

2008. szeptember 02. 13:45   |   Autoblog
címkék:  

Az Ibiza Ecomotive kilométerenkénti 99 grammos széndioxid-kibocsátásával szegmense legkörnyezetkímélőbb modelljének számít.


Elődje nyomdokaiba lépve, az új Ibiza Ecomotive mindössze 99 grammos széndioxid-kibocsátásával szegmense legkörnyezetkímélőbb modelljeként a Párizsi autószalonon tartja premierjét. Az 5- és 3-ajtós SportCoupé változatban egyaránt rendelkezésre álló Ibiza Ecomotive a 80 lóerős 1,4 TDI erőforrással készül, amely nem csupán széndioxid-kibocsátását szorítja a kilométerenként 100 grammos határ alá, hanem fogyasztásában is rendkívül mértéktartó.


E kiváló eredményekhez a motor továbbfejlesztett szoftvere éppúgy hozzájárul, mint a sebességváltó fejlesztései és átdolgozott fokozati áttételei, az új 175/70 R 14 méretű gumiabroncsok, a dísztárcsák, s a pótkerék felváltása az átmeneti defektjavító készlettel.


Az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás mérséklése tekintetében szintén fontos fejlesztési területként jelent meg az aerodinamika. Az Ecomotive számos ilyen jellegű megoldást is tartalmaz, például a zárt kialakítású hűtőrács és az új hátsó légterelő formájában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/