/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kombi épült a Toyota GT86-ból

2016. május 06. 17:35   |   Autoblog
címkék:  

Ez a Toyota GT86 Shooting Brake koncepció nem egy virtuáltuner munkája, hanem egy létező autó, amely Tetsuya Tada, a GT 86 tervezőjének áldását is élvezi. Bizony, a kombi GT 86 akár valósággá is válhat, bármennyire szokatlan is a praktikum és a sportosság ilyetén ötvözése.

A Toyota GT86 Shooting Brake Concept mutatja, milyen lehetőségek rejlenek még a világ kedvenc elérhető árú sportautójában. Az egyedi kialakítású tetőtől és hátfaltól eltekintve a tanulmány műszaki paraméterei megegyeznek a GT 86 kupéival. Abszolút működőképes, mint ahogy már több kört is ment a Toyota tesztpályáján.

De mégis kinek az agyából pattant ki a GT 86 kombi? A Toyota ausztrál tervezőcsapata álmodta meg, majd elkészítette a modell 1/4 méretarányú makettjét. Ezt Tetsuya Tada, a GT 86 sportkocsi tervezője is szemügyre vette 2014 végén, amikor Ausztráliában járt, s a kombi agyagmodell teljesen lenyűgözte. Kiadta japán mérnökeinek a feladatot, hogy az autót bizony kerékre kell állítani. Hogy miként alakul a GT 86 Shooting Brake modell sorsa, még képlékeny, de nem lepődnénk meg, ha már jövőre az utcán lenne.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/