/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Különkiadás készült a Mercedes S-osztály kupéból

2016. december 22. 10:15   |   Autoblog
címkék:  

A Mercedes még exkluzívabbá varázsolta amúgy is különleges S-osztály kupé modelljét. Jövő áprilisban érkezik a Night Edition kivitel, amely speciális fényezéssel és alkatrészekkel, továbbá egyedi kivitelű belső térrel bír. Három nagyteljesítményű benzinmotorral lesz elérhető.

Az S‑osztály Coupé Night Edition egy keresztrudas, fekete rácsos hűtőmaszkjáról, 20 colos sokküllős, fényes feketére festett AMG felnijeiről, AMG stílusú lökhárítóiról, továbbá fényes fekete tükörházairól és küszöbbetétjeiről ismerhető fel. Külső fényezése is árulkodó, speciális selenite grey magno matt festést kapott.

A belső térben nappabőr karimájú AMG sportkormányt és nappabőr kárpitozást találunk, amely fekete/fekete, szürke/fekete, barna/fekete vagy vörös/fekete árnyalatokat ölthet magára. Körben exkluzív, fényes fekete nyárfa betéteket helyeztek el.

Az S Coupé Night Edition kizárólag kétféle benzinmotorral lesz megvásárolható. Az S 400 4MATIC Coupé 367, az S 500 Coupé és az S 500 4MATIC Coupé pedig 455 lóerős. Előbbi 5,6, utóbbi két modell pedig 4,6 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/órára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/