/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Különkiadásokkal ünnepel a Lamborghini Mexikóban

2021. július 14. 18:20   |   Autoblog
címkék:  

Tízéves évfordulója alkalmából a Lamborghini Mexikó négy speciális kiadást mutatott be a Huracan EVO modellből. Az egyedi megjelenésű kocsikat a márka mexikói disztribútora, a Grand Chelem és a Lamborghini Ad Personam részlege közösen tervezte. Az ünnepi modellek a mexikói kultúra négy fő témája köré épülnek: Vita (élet), Morte (halál), Sogno (álom) és Tempo (idő).

A Lamborghini első bemutatóterme 2010-ben nyílt meg az ország fővárosában. Az azóta eltelt bő tíz évben a sportautó-márka nagy népszerűségre tett szert és egy újabb kereskedéssel megerősítette a pozícióját Mexikóban. A tíz éves működésről most négy különleges Huracan EVO modellel emlékeznek meg, amelyek az egyedülálló színvilág mellett egy egyedi tervezésű fémplakettet is hordanak a tűzfalukon.

A speciális modellek hamarosan körútra indulnak és meglátogatják Mexikóváros legfontosabb nevezetességeit.

Az ünnepi modellek

Az Edición Vita (élet) az ünnepi széria zászlóshajója és a Verde Ermes zöld egy speciális árnyalatában pompázik, amihez Oro Elias aranyszínű díszítéseket választottak, az életet és a természetet megjelenítve. Az utastérben aranyszínű díszítések és szegélyvarrás jelenik meg. A Lamborghini Huracán EVO Vita Edition egy stilizált sas emblémát is visel a tűzfalán, amely a szabadságot és az életben elért sikereket szimbolizálja.

A Lamborghini Huracán EVO Morte Edition (halál) fantasztikus Blu Astraeus kékben pompázik, amihez Bronzo Serse bronz részletmegoldásokat választottak. A kabin is hasonló témájú, Blu Teia Vintage kék kárpitozással és bronzbarna díszöltésekkel.

A Sogno Edition (álom) Blu Symi világoskék fényezést kapott Oro Elios arany kiegészítőkkel. Az élénk színek a mexikói népművészetben megjelenő mitikus lényekre utalnak. Az utastér kéttónusú kárpitozást kapott, a fekete és fehér mellett azonban az arany is feltűnik. A Sogno Edition címerén egy kétfejű sárkány látható.

Az Edición Tempo (idő), azaz a Lamborghini Huracán EVO Tempo Edition a széria utolsó modellje és a Lamborghini, illetve Mexikó partneri kapcsolatát reprezentálja. Tűzfalán megjelenő plakettjén egy kígyó látható, amely a megújulás képességét élteti. Ezt a modellt Nero Nemesis feketére fényezték, amelyet Bronzo Serse bronzbarna díszítések ellentételeznek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/