/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lehullt a lepel az új Mazda RX-8-ról

2008. január 14. 12:31   |   Autoblog
címkék:  

A Mazda hivatalosan is bemutatta az új RX-8-at a Detroiti Autószalonon.

Szkennelt képeken ugyan már korábban lebukott az új Mazda RX-8, a detroiti hivatalos premierről azért érdemes néhány szó erejéig beszámolni. A sportkocsi bemutatása után öt évvel esett át az első komolyabb ráncfelvarráson, a külső változások azonban így is kimerülnek az új lökhárítókban, az átrajzolt első maszkban, a módosított fényszórókban és hátsó lámpákban, valamint a nagyobb kipufogóban és új felnikben. Bent felfrissült a középkonzol, kicserélték az első és hátsó üléseket, a kormány pedig immár az MX-5-ét idézi.

A karosszériába új elemeket építettek a torziós merevség növelése érdekében, emellett újrahangolták a hátsó felfüggesztés beállításait. További újdonság, hogy a Mazda ezentúl R3 jelű sportcsomagot is kínál az autóhoz, mely sportos felfüggesztéseket, Bilstein gátlókat, hátsó spoilert, küszöböket, sportos első lökhárítót és 19-es felniket tartalmaz, bent pedig 300 wattos Bose audiórendszer, Recaro sportülések és kulcsnélküli indítórendszer tartoznak hozzá.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/