/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Limitált kiadású Daciák érkeznek

2014. szeptember 26. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Nagyon jól megy a Daciának, a napokban leplezte le két új Stepway modelljét, Európa egyik legfontosabb autós seregszemléjére, a Párizsi Autószalonra pedig két limitált példányszámú modellel is előrukkolt. Az egyik az elegáns Dacia Sandero Black Touch, a másik pedig a repülős stílusjegyekkel felruházott Dacia Duster Air.

Dacia Sandero Black Touch

A Sandero Black Touch a Laureate felszereltségű modellen alapul és nyolcféle színben rendelhető, de kétségtelenül a fekete áll neki a legjobban. 15 colos könnyűfém felniken gördül és gyöngyház fekete tükörházakkal, ajtókilincsekkel, valamint B-oszlopokkal látták el.

Az utasterében hasonló, gyöngyház fekete dekorbetétekkel találkozunk. Ilyennel keretezték a középkonzolt és a légbeömlőket, de az ajtókilincsek háttere és a fogantyúk is feketék. A MEDIA NAV multimédiás és navigációs rendszer, a sebességtartó- és korlátozó berendezés, valamint a légkondicionáló is alapfelszerelés.

A Sandero Black kétfajta benzines és egy dízelmotorral rendelhető. Választható a 90 lóerős TCe turbó, valamint az 1,2 literes, 16 szelepes, 75 lovas szívómotor. A dCi dízelek közül a 90 lovassal látható el a Sandero. A Black Touch csomag franciaországi felára egyébként 400 euró, a limitált kiadású modell árskálája így 10 450-től 13 150 euróig terjed.

Dacia Duster Air

A tavalyi Aventure kiadás után a Dacia idén is készít egy korlátozott példányszámú modellt a Dusterből. Amíg a Duster Aventure az autó kalandos énjét helyezte előtérbe, addig az új Duster Air a repülés világából merít ihletet. Két- és összkerék-hajtású verzióban is kapható lesz.

A Duster Air karosszériáját sárga tükörházakkal és magasságmérő-műszer grafikákkal dobták fel, a kerékjárataiban pedig grafitszürke 16 colos felnik forognak. Ezen kívül az autót ezüstös lökhárító és küszöbbetétekkel, krómozott kipufogóvéggel és a B-oszloptól sötétített üvegekkel tették egyedibbé. A Duster Air szintén a Laureate verzión alapul, és négyféle fényezéssel érhető el (platinaszürke, gyöngyház fekete, Cométe szürke és gleccser fehér).

Az ülések egyedi kárpitozást kaptak sárga mintákkal, Duster felirattal és magasságmérő-műszer grafikával.  A középkonzol, az ajtófogantyú, valamint a kormánykerék egyedi fekete dekorációval lett gazdagabb. A sárga szegélyű textil szőnyegek is a limitált kiadás sajátjai.

A Duster Air kétféle erőforrással vásárolható meg. Az elsőkerék-hajtású modell választható a TCe 125 turbómotorral és a 110 lovas 1,5 literes dCi-vel, a négykerék-hajtású Duster Air azonban kizárólag a dízelmotorral konfigurálható. A Duster Air Franciaországban 500 euróval kerül többe, mint a Laureate modell, a legdrágább verzióért 18 900 eurót kell fizetni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Halasi Tamás
2021-11-08 - 13:15

Szép napot…A Duster Air elsőkerék meghajtásu modellja érdekelne..Hol tudnék bővebben érdeklődni ,ill,rendelni?


*/