/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
dacia, logan, sandero, sandero stepway, új dacia, új sandero

teljes megújulás

Megérkeztek hazánkba az új Daciák

időpont:2021. január 29. 19:35

szerző:Autoblog

címkék:

A vevők egyre pragmatikusabb elvárásokat támasztanak a kiszemelt járművekkel szemben. Ezekre az igényekre kínál megoldást a Dacia az új Sanderóval, Sandero Stepway-jel és a Logannal. Az új Sandero már 3,39 millió forinttól megvásárolható.

dacia, logan, sandero, sandero stepway

új generáció

A nap képe: megvillannak az új Daciák

időpont:2020. szeptember 07. 17:25

szerző:Autoblog

címkék:

A Dacia átdolgozta Sandero és Logan modellsorozatait, amelyek bár szeptember végén debütálnak, máris összeálltak néhány fotó erejéig. Az új, harmadik generációs Sandero, Sandero Stepway és Logan teljesen új dizájnt kaptak és felszereltségük is kibővült.

dacia, dokker, duster, lodgy, logan, nagycsaládos, renault, sandero, sandero stepway

Dacia, a 15 éves sikertörténet Európában

időpont:2020. május 19. 19:55

szerző:Autoblog

címkék:

Az egyetlen modelltől az átfogó, változatos termékpalettáig, a Dacia a maga 6,5 millió vásárlójával átalakította az autóipart 2005 óta. Az elmúlt 15 év sikertörténete a Logan európai bevezetésétől egészen a 100%-ban elektromos városi autó, a Spring bemutatásáig terjed.

brazília, dacia, renault, sandero, sandero rs

sandero RS

Sportmodell a Daciától

időpont:2017. május 16. 12:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault Brazíliában piacra dobja a Sandero RS 2.0 Racing Spirit speciális modellt. A felpaprikázott Sandero motorterében egy 2 literes szívómotor dolgozik, amely 145 lóerejével igen vehemensen mozgatja a kisméretű karosszériát.

dacia, logan, logan mcv, párizsi autószalon, sandero, sandero stepway

ráncfelvarrás

A nap képe: a Daciák új arca

időpont:2016. szeptember 16. 10:40

szerző:Autoblog

címkék:

A Dacia a Párizsi Autószalonon négy új modellt mutat be, amelyek már a márka új vizuális identitásának megfelelő orr-résszel rendelkeznek. Az új családazonosítóként szolgáló hűtőmaszk-fényszóró egység sokkal korszerűbb megjelenést ad és remekül áll az autóknak.

a nap képe, amerika, dacia, renault, rs, sandero

Sportos spórolós

A nap képe: A legmérgesebb Sandero – R.S. 2.0

időpont:2015. június 19. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Igen, elkészült a Dacia első RS modellje. Persze nem Európának, és nem is Dacia jelvénnyel, de akkor is itt a Renault Sandero felpaprikázott változata, melyet először a Buenos Airesi Autószalonon vehetnek szemügyre az érdeklődők.

black touch, dacia, duster, duster air, párizsi autószalon, sandero

bővülő paletta

Limitált kiadású Daciák érkeznek

időpont:2014. szeptember 26. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Nagyon jól megy a Daciának, a napokban leplezte le két új Stepway modelljét, Európa egyik legfontosabb autós seregszemléjére, a Párizsi Autószalonra pedig két limitált példányszámú modellel is előrukkolt.

dacia, kamion, sandero, videó

Szép találkozás

Túlbecsülte magát a Daciás – videó

időpont:2014. július 06. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Vannak veszélyes közúti helyzetek, és vannak a kifejezetten veszélyesek, amelyekben tényleg csak a szerencsén – és egy hajszálon – múlik a gépkocsiban utazók élete. Ezt már a következő videón látható Dacia Sandero vezetője is tudja.

dacia, logan, sandero

SIKERMODELLEK

Bemutatkozott az új Dacia Logan és Sandero

időpont:2012. szeptember 20. 20:37

szerző:Autoblog

címkék:

Nyolc évvel a modell bemutatkozása után a Dacia átdolgozta a Logant és ötajtós ferdehátú megfelelőjét, a Sanderót. A modellek második nemzedéke a Párizsi Autószalonon áll a közönség elé.

dacia, duster, sandero

ROMÁN SUV

Lebukott a Dacia szabadidő-autója

időpont:2009. július 03. 13:49

szerző:Autoblog

címkék:

A román Daciaclub oldalra kerültek fel fotók egy rejtélyes Dacia modellről, amely minden bizonnyal a márka jövőbeni összkerék-hajtású szabadidő-autója lesz.

dacia, genf, sandero

SANDERO

Élőben Genfből: egy igazán mutatós Dacia

időpont:2008. március 05. 11:31

szerző:Autoblog

címkék:

Genfben teljessé vált a Dacia palettája, lehullt ugyanis a lepel a ferdehátú kivitelről, melyet Sandero névre kereszteltek. A modell nagy vonalakban megegyezik azzal, amit Renault Sanderóként már december óta forgalmaznak Dél-Amerikában, az európai változatot azonban picit átrajzolták: eltűntek az oldalsó műanyag csíkok, színrefújt díszelemek lettek belőlük, új a hűtőrács és krómozott hatásúakra cserélték a kilincseket, melytől úgy tűnik, mintha a Sanderót a paletta csúcsára álmodták volna. Persze ez csak a csúcsfelszereltségű kivitelekre áll, van ugyanis fapados is, melyen maradtak a fekete csíkok és fekete kilincsek. Tény és való, ebben a formában kifejezetten vonzó alternatívának tűnik a Dacia, egyedül belseje az, ami hozza a márkától korábban megszokott szintet. A sajtóanyag szerint a Pitestiben készülő, júniusban piacra kerülő újdonság ugyanolyan jó ár/érték arányt hoz majd, mint a korábbi Daciák, a Sandero két benzines (1.4, 75 LE; 1.6 90 LE) és két dízelmotorral (1.5 70 LE; 1.5 85 LE) lesz kapható. Galéria a címre kattintva!