/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
dacia, logan, sandero, sandero stepway

új generáció

A nap képe: megvillannak az új Daciák

időpont:2020. szeptember 07. 17:25

szerző:DG

címkék:

A Dacia átdolgozta Sandero és Logan modellsorozatait, amelyek bár szeptember végén debütálnak, máris összeálltak néhány fotó erejéig. Az új, harmadik generációs Sandero, Sandero Stepway és Logan teljesen új dizájnt kaptak és felszereltségük is kibővült.

dacia, dokker, duster, lodgy, logan, nagycsaládos, renault, sandero, sandero stepway

Dacia, a 15 éves sikertörténet Európában

időpont:2020. május 19. 19:55

szerző:Autoblog

címkék:

Az egyetlen modelltől az átfogó, változatos termékpalettáig, a Dacia a maga 6,5 millió vásárlójával átalakította az autóipart 2005 óta. Az elmúlt 15 év sikertörténete a Logan európai bevezetésétől egészen a 100%-ban elektromos városi autó, a Spring bemutatásáig terjed.

brazília, dacia, renault, sandero, sandero rs

sandero RS

Sportmodell a Daciától

időpont:2017. május 16. 12:30

szerző:DG

címkék:

A Renault Brazíliában piacra dobja a Sandero RS 2.0 Racing Spirit speciális modellt. A felpaprikázott Sandero motorterében egy 2 literes szívómotor dolgozik, amely 145 lóerejével igen vehemensen mozgatja a kisméretű karosszériát.

dacia, logan, logan mcv, párizsi autószalon, sandero, sandero stepway

ráncfelvarrás

A nap képe: a Daciák új arca

időpont:2016. szeptember 16. 10:40

szerző:DG

címkék:

A Dacia a Párizsi Autószalonon négy új modellt mutat be, amelyek már a márka új vizuális identitásának megfelelő orr-résszel rendelkeznek. Az új családazonosítóként szolgáló hűtőmaszk-fényszóró egység sokkal korszerűbb megjelenést ad és remekül áll az autóknak.

a nap képe, amerika, dacia, renault, rs, sandero

Sportos spórolós

A nap képe: A legmérgesebb Sandero – R.S. 2.0

időpont:2015. június 19. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Igen, elkészült a Dacia első RS modellje. Persze nem Európának, és nem is Dacia jelvénnyel, de akkor is itt a Renault Sandero felpaprikázott változata, melyet először a Buenos Airesi Autószalonon vehetnek szemügyre az érdeklődők.

black touch, dacia, duster, duster air, párizsi autószalon, sandero

bővülő paletta

Limitált kiadású Daciák érkeznek

időpont:2014. szeptember 26. 19:30

szerző:DG

címkék:

Nagyon jól megy a Daciának, a napokban leplezte le két új Stepway modelljét, Európa egyik legfontosabb autós seregszemléjére, a Párizsi Autószalonra pedig két limitált példányszámú modellel is előrukkolt.

dacia, kamion, sandero, videó

Szép találkozás

Túlbecsülte magát a Daciás – videó

időpont:2014. július 06. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Vannak veszélyes közúti helyzetek, és vannak a kifejezetten veszélyesek, amelyekben tényleg csak a szerencsén – és egy hajszálon – múlik a gépkocsiban utazók élete. Ezt már a következő videón látható Dacia Sandero vezetője is tudja.

dacia, logan, sandero

SIKERMODELLEK

Bemutatkozott az új Dacia Logan és Sandero

időpont:2012. szeptember 20. 20:37

szerző:DG

címkék:

Nyolc évvel a modell bemutatkozása után a Dacia átdolgozta a Logant és ötajtós ferdehátú megfelelőjét, a Sanderót. A modellek második nemzedéke a Párizsi Autószalonon áll a közönség elé.

dacia, duster, sandero

ROMÁN SUV

Lebukott a Dacia szabadidő-autója

időpont:2009. július 03. 13:49

szerző:DG

címkék:

A román Daciaclub oldalra kerültek fel fotók egy rejtélyes Dacia modellről, amely minden bizonnyal a márka jövőbeni összkerék-hajtású szabadidő-autója lesz.

dacia, sandero, videó

FÉLÁRON

Videó: bevállalós Dacia-reklám Olaszországból

időpont:2008. szeptember 22. 09:45

szerző:stitch

címkék:

A reggeli ijesztő videó után itt egy vidámabb. Sajnos, olaszul egyáltalán nem tudok, de feltételezem, hogy a Dacia Sandero kampányában szereplő család féláron szeretne autót venni. Megkapják, pedig a román ferdehátúval mennyivel jobban járnának!

dacia, renault, sandero

RENAULT SANDERO STEPWAY

Itt a Dacia terepjárója

időpont:2008. augusztus 26. 10:45

szerző:stitch

címkék:

A Renault már jó ideje megígérte, hogy a Dacia Logan palettáján hamarosan megjelenik egy terepjáró is. Nos, ez hivatalosan még nem az, gyakorlatilag viszont annál inkább: a Logan széria legújabb darabját, a Sanderót Dél-Amerikában Renault-ként is piacra dobta a francia gyár, a Stepway a sajtóközlemény szerint a Renault Sandero család legújabb tagja. Folytatás az ugrás után!

dacia, sandero

MÉG FIATALOSABB

SUV-ruhában a Dacia Sandero

időpont:2008. július 03. 10:45

szerző:stitch

címkék:

A Dacia mindent bedob annak érdekében, hogy a fiatalok körében igazán népszerű legyen a ferdehátú Logan, mely a Sandero nevet kapta. Az autóhoz felár ellenében karosszéria-csomag rendelhető, melynek felszerelése után a Sandero azok igényeit is kielégíti, akik inkább a terepjárós megjelenést kedvelik. A dizájncsomag tartalma új első lökhárító, diffúzor, valamint oldalküszöbök, melyek mind védőlemezes hatást keltenek. A kiegészítők minden felszereltségi változathoz rendelhetőek, a fizetendő felár 450 euró (106 ezer forint). A Dacia első igazi terepjárója 2010-ben érkezik.