/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
dacia, enyaq iv, euro ncap, id.4, logan, sandero stepway, skoda, volkswagen

guruló széfek

Ötcsillagosra tört a Škoda és a VW villanyautója

időpont:2021. április 18. 18:50

szerző:Autoblog

címkék:

Négy új autót vizsgált az Euro NCAP, két villanyautót és két belsőégésű motoros modellt. A Škoda Enyaq iV és Volkswagen ID.4 megszerezték a legmagasabb, ötcsillagos minősítést, míg az új Dacia Sandero Stepway és Logan két csillaggal zárta a teszteket.

dacia, logan, sandero, sandero stepway, új dacia, új sandero

teljes megújulás

Megérkeztek hazánkba az új Daciák

időpont:2021. január 29. 19:35

szerző:Autoblog

címkék:

A vevők egyre pragmatikusabb elvárásokat támasztanak a kiszemelt járművekkel szemben. Ezekre az igényekre kínál megoldást a Dacia az új Sanderóval, Sandero Stepway-jel és a Logannal. Az új Sandero már 3,39 millió forinttól megvásárolható.

dacia, logan, sandero, sandero stepway

új generáció

A nap képe: megvillannak az új Daciák

időpont:2020. szeptember 07. 17:25

szerző:Autoblog

címkék:

A Dacia átdolgozta Sandero és Logan modellsorozatait, amelyek bár szeptember végén debütálnak, máris összeálltak néhány fotó erejéig. Az új, harmadik generációs Sandero, Sandero Stepway és Logan teljesen új dizájnt kaptak és felszereltségük is kibővült.

dacia, dokker, duster, lodgy, logan, nagycsaládos, renault, sandero, sandero stepway

Dacia, a 15 éves sikertörténet Európában

időpont:2020. május 19. 19:55

szerző:Autoblog

címkék:

Az egyetlen modelltől az átfogó, változatos termékpalettáig, a Dacia a maga 6,5 millió vásárlójával átalakította az autóipart 2005 óta. Az elmúlt 15 év sikertörténete a Logan európai bevezetésétől egészen a 100%-ban elektromos városi autó, a Spring bemutatásáig terjed.

dacia, logan, logan mcv, párizsi autószalon, sandero, sandero stepway

ráncfelvarrás

A nap képe: a Daciák új arca

időpont:2016. szeptember 16. 10:40

szerző:Autoblog

címkék:

A Dacia a Párizsi Autószalonon négy új modellt mutat be, amelyek már a márka új vizuális identitásának megfelelő orr-résszel rendelkeznek. Az új családazonosítóként szolgáló hűtőmaszk-fényszóró egység sokkal korszerűbb megjelenést ad és remekül áll az autóknak.

dacia, logan, románia, touareg, videó, volkswagen

Hogy történhetett?

Direkt vagy véletlen löki le az útról a Daciást a Volkswagenes? – videó

időpont:2015. szeptember 27. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Aligha mondhatja a rendőröknek, hogy nem vette észre, amikor kérdőre vonják majd azt a Volkswagen Touaregest, aki egy Dacia előzése közben rántotta rá a kormányt úgy, hogy az majdnem elütött egy gyalogost is.

autóteszt, dacia, logan

autóteszt

Dacia Logan 1,5 dCi Arctic – spórszedán

időpont:2014. január 29. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Dacia letarolta az árérzékeny piacokat az egyszerű kialakítású, ámde tágas és strapabíró Logannel, aminek a második generációjára már azt sem lehet rásütni, hogy nem szép. Dízelmotorral, csúcsfelszereltséggel teszteltük.

a nap képe, dacia, logan

virtual tuning

A nap képe: a Dacia Logan kupé

időpont:2014. január 20. 07:00

szerző:Autoblog

címkék:

A photoshop világában nem létezik lehetetlen. Itt éppen egy Dacia Logan kupét látunk, amivel szinte biztosan nem találkozunk majd az utcán. X-Tomi azonban komolyan vette a feladatot, és megmutatja, hogyan is nézne ki a szériagyártású Dacia Logan kupé. Nagyon jól.

dacia, logan, sandero

SIKERMODELLEK

Bemutatkozott az új Dacia Logan és Sandero

időpont:2012. szeptember 20. 20:37

szerző:Autoblog

címkék:

Nyolc évvel a modell bemutatkozása után a Dacia átdolgozta a Logant és ötajtós ferdehátú megfelelőjét, a Sanderót. A modellek második nemzedéke a Párizsi Autószalonon áll a közönség elé.

dacia, duster, genf, logan

DUSTER

Minden kiderült az új terepes Daciáról

időpont:2010. március 12. 16:22

szerző:Autoblog

címkék:

A Dacia hatodik modellje, a Dacia Duster első- és összkerékhajtású változatban is kapható lesz, s ahogy minden Dacia modell, ez is olcsó árával és fenntarthatóságával tűnik ki a kínálatból. Az elsőkerék-hajtású modell európai alapára 11 900 euró lesz.

dacia, duster, logan

DACIA DUSTER

Tavasszal jön a terepes Dacia

időpont:2009. december 08. 16:26

szerző:Autoblog

címkék:

Kompakt méretű, robosztus és megfizethető összkerékhajtású járművekből egyelőre igen szegényes a választék. Ezt a piaci rést felismerve a Renault úgy döntött, elsősorban a feltörekvő piacokra fejleszt egy összkerékhajtású Dacia modellt.

dacia, logan, renault

NAGYBERUHÁZÁS

Új Renault sebességváltó gyár Romániában

időpont:2008. május 19. 12:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault üzembe helyezte a Mioveni-Pitesti Dacia gyárban új sebességváltó gyártóüzemét. A beruházás 146 millió euróba került és 2010-ig további bővítésekkel 214 millió euróra emelkedik - jelentette a román Mediafax hírügynökség. A Renault Mécanique Roumanie hetente mintegy 5 ezer hatfokozatú sebességváltót állít elő nyolc Renault és hét Nissan modellhez.