/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Direkt vagy véletlen löki le az útról a Daciást a Volkswagenes? – videó

2015. szeptember 27. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Aligha mondhatja a rendőröknek, hogy nem vette észre, amikor kérdőre vonják majd azt a Volkswagen Touaregest, aki egy Dacia előzése közben rántotta rá a kormányt úgy, hogy az majdnem elütött egy gyalogost is.

Talán későn kapott észbe, hogy le kéne hajtania a következő kijáratnál, de az is lehet, hogy valamiért irritálta a Dacia Logan vezetője, ezért húzta rá a kormányt, mindenesetre majdnem csúnya baleset lett a vége az alábbi, bukaresti incidensnek, melyben egy Volkswagen terepjárós húzta rá a kormányt a kis szedánra annak előzését követően.

A Dacia akkora ütést kapott, hogy rögtön a járda felé vette az irányt, ahol majdnem elütött egy békésen sétáló nőt. Hogy mekkora sebességgel haladt el azon a ponton, az abból is látszik, hogy milyen mértékben felfutott egy dombra. A Touareg a balesetet követően megállt, azonban szinte azonnal tovább is indult, így nem tudjuk, mi lett a történet vége.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/