/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Daciák új arca

2016. szeptember 16. 10:40   |   Autoblog
címkék:  

A Dacia a Párizsi Autószalonon négy új modellt mutat be, amelyek már a márka új vizuális identitásának megfelelő orr-résszel rendelkeznek. Az új családazonosítóként szolgáló hűtőmaszk-fényszóró egység sokkal korszerűbb megjelenést ad és remekül áll az autóknak.

Dacia_82185_global_en

Az évről-évről értékesítési rekordokat döntögető Dacia a Párizsi Autószalonon ismerteti meg a közönséggel új formai nyelvezetét, amelyet először a Sandero, a Sandero Stepway, a Logan és a Logan MCV modelleken vehetünk szemügyre.

Megváltoztak és immár egységes képet festenek a lökhárítók, valamint a hűtőmaszk-fényszóró egységek, vonzóbbá és értékesebbé téve az autókat. Az új fényszórók immár diódákat használnak, a négy egymás tetejére helyezett téglalap alakú világítóegység képezi a nappali fényt és egyúttal az új Dacia fénymintát. A Sandero, Sandero Stepway és Logan modelleknek emellett a hátsó lámpáit is átrajzolták. Az utastérben is történtek változások; fejlesztettek az ergonómián, több tárolóhelyet alakítottak ki és javítottak az anyagminőségen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/