2016. szeptember 16. 10:40   |   Autoblog
címkék:  

A nap képe: a Daciák új arca

A Dacia a Párizsi Autószalonon négy új modellt mutat be, amelyek már a márka új vizuális identitásának megfelelő orr-résszel rendelkeznek. Az új családazonosítóként szolgáló hűtőmaszk-fényszóró egység sokkal korszerűbb megjelenést ad és remekül áll az autóknak.

Dacia_82185_global_en

Az évről-évről értékesítési rekordokat döntögető Dacia a Párizsi Autószalonon ismerteti meg a közönséggel új formai nyelvezetét, amelyet először a Sandero, a Sandero Stepway, a Logan és a Logan MCV modelleken vehetünk szemügyre.

Megváltoztak és immár egységes képet festenek a lökhárítók, valamint a hűtőmaszk-fényszóró egységek, vonzóbbá és értékesebbé téve az autókat. Az új fényszórók immár diódákat használnak, a négy egymás tetejére helyezett téglalap alakú világítóegység képezi a nappali fényt és egyúttal az új Dacia fénymintát. A Sandero, Sandero Stepway és Logan modelleknek emellett a hátsó lámpáit is átrajzolták. Az utastérben is történtek változások; fejlesztettek az ergonómián, több tárolóhelyet alakítottak ki és javítottak az anyagminőségen.