/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Minden kiderült az új terepes Daciáról

2010. március 12. 16:22   |   Autoblog
címkék:  

A Dacia hatodik modellje, a Dacia Duster első- és összkerékhajtású változatban is kapható lesz, s ahogy minden Dacia modell, ez is olcsó árával és fenntarthatóságával tűnik ki a kínálatból. Az elsőkerék-hajtású modell európai alapára 11 900 euró, összkerékhajtással pedig 13 900 euró, ami verhetetlen a kompakt 4×4-esek piacán. Mindkét változat 2010. március végétől lesz elérhető az európai piacokon.

Galéria megtekintése Galéria megtekintése

A Duster a márka első elektronikus menetstabilizáló rendszerrel (ESP) is megrendelhető autója, ugyanakkor az alulkormányzottsági hajlamot csökkentő CSV és a kipörgésgátló (ASR) is elérhető hozzá. Ez utóbbi kiegészítő terepen is nagyon hasznos. Az ASR a kerékfékeket felhasználva küld forgatónyomatékot a jobb tapadású, és így a differenciálművön át hajtást egyébként nem kapó kerekekre.

A Duster, Dacia jelvénnyel tavasszal érkezik meg Európába, Törökországba, Algériába, Marokkóba, és a tervek szerint komolyan növeli majd a márka piaci részesedését.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/