/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: megvillannak az új Daciák

2020. szeptember 07. 17:25   |   Autoblog
címkék:  

A Dacia átdolgozta Sandero és Logan modellsorozatait, amelyek bár szeptember végén debütálnak, máris beálltak néhány fotó erejéig. Az új, harmadik generációs Sandero, Sandero Stepway és Logan teljesen új dizájnt kaptak, modernebbek lettek és felszereltségük is kibővült, mindezt anélkül, hogy az egyszerűségük és megbízhatóságuk csorbát szenvedett volna.

2020 - New Dacia SANDERO and SANDERO STEPWAY

A Dacia Sandero a márka emblematikus modellje és 2017 óta a magánszemélyek első számú választása Európában. A friss, harmadik generációs modellre rá sem lehet ismerni: új ábrázattal néz előre, szélvédője meredekebben áll, teteje alacsonyabb és lejtősebb, emellett kivállasodott és hangsúlyosabb kerékjárati íveket kapott. S bár a hasmagassága nem változott, alacsonyabbnak tűnik a szélesebb nyomtávoknak és a kerékjáratokat jobban kitöltő kerekeknek köszönhetően.

2020 - New Dacia SANDERO and SANDERO STEPWAY (1)

Az új Sandero Stepway crossover viszont nagyobb hasmagassággal bír, s összességében erőteljesebben különbözik a normál Sanderótól. Kétoldalt kidomborított motorházteteje, a hűtőrács alatti krómozott Stepway emblémája, egyedi lökhárítói és műanyag védőelemei, valamint tetősínjei alapján ismerhető fel.

2020 - New Dacia SANDERO SANDERO STEPWAY and LOGAN

A Logan formavilága is teljesen új. Sziluettje kecsesebb és dinamikusabb, övvonala enyhén emelkedő. Teteje hosszabban lejt, az antennája leghátulra került, az oldalablakok mérete pedig enyhén csökkent. Mindhárom modell vadonatúj fényszórókat és lámpákat visel a márka összetéveszthetetlen, Y-alakú nappali menetfényeivel, amelyek erőteljes karakterrel ruházzák fel őket. A lámpákat csíkok kötik össze, vizuálisan tovább szélesítve a modelleket.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/