/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sportmodell a Daciától

2017. május 16. 12:30   |   Autoblog
címkék:  

A Renault Brazíliában piacra dobja a legnépszerűbb hot hatch limitált változatát, a Sandero RS 2.0 Racing Spirit kiadást. A felpaprikázott Sandero motorterében egy 2 literes szívómotor dolgozik, amely 145 lóerejével igen vehemensen mozgatja a kisméretű karosszériát, ráadásul igen jól is néz ki. Európába is igazán elhozhatnák.

Brazíliában nagyon jól fogy a Renault márkanévvel forgalmazott Sandero, s a 2 literes szívómotorral szerelt RS modell is népszerű. Ezért a Renault Sport, a Renault Design Latin America és a Renault Technocentre America egy még vonzóbb, limitált kiadású modellt készített belőle.

A Racing Spirit, azaz versenyszellem modell 17 colos felniket, piros féknyergeket, piros betétes lökhárítókat és egyedi grafikát visel, karosszériáját pedig egyedi első spoilertoldat, egyedi küszöbspoilerek és hátsó légterelő szárny vadítja.

A Sandero RS 2.0 kabinjában piros csíkos sportülések, RS logós kormány, piros karimás szellőzők és sebességmérő, valamint fekete mennyezetkárpit teremtenek sportos hangulatot. A középkonzol és az ajtófogantyúk fekete zongoralakk betéteket kaptak. Az aktuális példány sorozatszámáról fém plakett tájékoztat.

A Sandero RS 2.0 Racing Spirit modellt egy 2 literes négyhengeres, 145 lóerős és 205 Nm nyomatékú szívómotor hajtja. A menetteljesítmények impresszívek, a kis hot hatch 8,5 másodperc alatt sprintel százra és eléri a 202 km/órás végsebességet.

A Renault Sandero RS 2.0 Racing Spiritből 1500 darabot készítenek, a gyártás a márka curitibai üzemében zajlik majd. Dacia márkanévvel igazán itthon is forgalmazhatnák a gépet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/