/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Limitált kiadású Lotus érkezik

2015. augusztus 18. 10:43   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Lerántotta a leplet legújabb modelljéről a Lotus. A pehelysúlyú Exige 360 Cup 50 darabos limitált szériában lesz elérhető, és színes külsejét egy 360 lóerős motor egészíti ki, így menetteljesítményeire nem lehet panasz.

Bemutatta Exige V6 Cup modelljén alapuló, limitált darabszámban elérhető 360 Cup variánsát a Lotus.

Az autó négyféle alapszínnel lesz elérhető (fekete, ezüst, szürke és fehér), amit a matt „Lopakodó fekete” tető, illetve a „Motorsport Red” pirosra fényezett kiegészítők tesznek igazán egyedivé. A szett tartalmaz még egy méretes fix hátsó szárnyat, LED nappali menetfényekkel szerelt fényszórókat, 17 és 18 collos (az előbb említett piros színű) alufelniket, illetve egy méretes diffúzort.

A belső teret a négypontos biztonsági övekkel szerelt, piros-fekete sportülések, az alumínium váltógomb, a sorozatszámot és a típust jelölő plakett, a tűzoltó készülék, az áramtalanító gomb, a rendelhető klímaberendezés, a lecsatolható kormány és a szintén külön tételként elérhető FIA jóváhagyását is megkapott szénszálas ülések teszik igazán sportossá.

A meghajtásról a turbófeltöltős 3.5 literes V6-os benzinmotor gondoskodik 360 lóerő (265 kW) és 400 Nm segítségével. A hozzá társított hatsebességes manuális váltó segítségével a 0-100-as sprint 3,8 másodpercébe telik a 360 Cupnak, míg végsebessége 274 km/óra. A nyers motorerő jobb kihasználását olyan alkatrészek és extrák segítik, mint az állítható keménységű futómű, a négyféle vezetési mód (drive, sport, race és off), a rajtelektronika és a nagyteljesítményű fékrendszer.

Az 50 példányosra tervezett széria hamarosan rendelhetővé válik legkevesebb 62 995 fontos, azaz mintegy 27,5 millió forintos darabonkénti áron.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/