/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még exkluzívabbá vált a Mercedes G-osztály

2017. május 03. 14:30   |   Autoblog
címkék:  

Divatirányzatok jönnek-mennek, ám a Mercedes G-osztály 1979 óta tartja magát. A rajongók imádják, a gyár pedig időről-időre különleges, illetve exkluzív különkiadásokkal örvendezteti meg őket. A legfrissebbek a G 350 d és G 500 modellekhez elérhető designo manufaktur Edition, valamint az AMG modellek Exclusive Edition külökiadása. Értékesítésük május 2-án indul, az első példányok kiszállítására szeptemberben kerül sor.

A designo manufaktur termékskála már 2015 végétől elérhető és kedvező fogadtatásra talált az ügyfelek körében. Egyedi testre szabási lehetőségeket kínál, kézműves kidolgozással, a legmagasabb minőségben. A designo manufaktur kiadásokhoz most csatlakozik az Edition változat.

A designo manufaktur Edition modellek kizárólag három különleges fényezéssel, designo magma vörös, designo mystic fehér és obsidian fekete dukkóval rendelhetők. Ezekhez fekete külső kiegészítők és fekete színű, 19 hüvelykes könnyűfém kerekek társulnak, 275/55-ös gumikkal. Emellett a hűtőrács, a szellőzők, az oldalsó “koptatócsíkok”, a szélvédőkeret és a pótkeréktartó is fekete színűek.

Az utastér sportos hangulatú; fekete designo nappabőr és színkódos díszvarrás párosa jellemzi, úgy az üléseken, mint az AMG Performance sportkormányon. A középkonzolon emellett zongorafekete designo dekoráció jelenik meg egyedi plakettel, a biztonsági övek vörösek, a felső kapaszkodók pedig fekete bőrborításúak. Egyébként az alapfelszerelés részét képezik a klimatizált első multikontúr ülések, a bőrszegélyes műszerfal és a mikroszálas szövet mennyezetkárpit, valamint a belső krómcsomag.

A Mercedes-Benz G 350 d designo manufaktur Edition bruttó németországi ára 109 878, míg a G 500 designo manufaktur Editioné 121 683 euró.

A G típus két csúcsmodellje, a Mercedes-AMG G 63 és G 65 májustól a kiemelten magas minőségű Exclusive Edition változatban is megvásárolható. Egyedi jellemzőik a rozsdamentes acél alvázvédő elemek, az AMG oldalsó sportcsíkozás, a sötét alumínium oldalsó díszlécek, valamint a színre fújt pótkeréktartó. De 21 colos AMG könnyűfém kerekeket is kapnak, 295/40-es abroncsokkal, a G 63 esetében matt fekete, a G 65 esetében magas fényű, kerámia csiszolt felülettel. S az Exclusive Edition modellek a különleges AMG monza grey magno matt szürke fényezéssel is választhatók.

A speciális G-modellek designo Exclusive csomagot kapnak kéttónusú bőrkárpittal, bőrözött műszerfallal, AMG sportülésekkel és karbon vagy fekete zongoralakk díszítéssel. A bőrkárpit hatféle színben, gyémántmintás varrással áll rendelkezésre. A multikontúr ülések itt is az alapfelszereltség részei, plusz pénzért piros biztonsági övek, bőrözött kapaszkodók és kétszínű AMG sportkormány rendelhető.

A Mercedes-AMG G 63 Exclusive Edition 163 125, míg a G 65 Exclusive Edition 287 658 euróba kerül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/