/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még keményebb lett a Jeep Wrangler

2020. augusztus 05. 17:30   |   Autoblog
címkék:  

Megérkezett a Jeep Wrangler csúcskivitele, a Recon. A legmagasabb felszereltségű Rubicon kivitelre épülő újdonság sosem látott külső és belső jellemzőkkel várja a márka, illetve az utolérhetetlen tudású terepjárók szerelmeseit.

JL Wrangler Recon (1)

A Recon felvonultatja a Jeep teljes eszköztárát az akadályok legyűréséhez. Nem maradhat ki semmi, a Rubicon legmarkánsabb változata ötvözi a szélsőséges terepjáró képességeket biztosító felszereléseket a hétköznapi autózás biztonságát garantáló nélkülözhetetlen kellékekkel. Fedélzetén helyet kapott minden, amire az úttalan utakon, a városi forgatagban, vagy az autópályákon valóban szükség lehet.

A Wrangler Recon terepjáró képességeihez hozzájárulnak a nagy teherbírású Dana tengelyek, valamint a négykerék-hajtási rendszer. A Rock-Trac 4×4 rendszerrel 4:1-es áttételű felező fokozattal gyűri maga alá az akadályokat. A kihívások leküzdésében szerephez jut a Tru-Loc elektromosan zárható első és hátsó differenciálmű, a szintén elektronikusan kiiktatható első stabilizátorrúd, illetve a 32 hüvelykes terepgumik együttese.

A Wrangler Rubicon negyedik generációs modelljének fejlesztésénél a vezető és az utasok biztonsága kiemelt hangsúlyt kapott. A Recon fedélzetén számos aktív és passzív biztonsági funkció megtalálható. A ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer minden sebességtartományban, az adaptív tempomat, a holttér és hátsó keresztirányú forgalomfigyelő rendszer, valamint a tolatókamera egyaránt gondoskodik az utasok védelméről.

JL_WR_Recon_int

A biztonság ezen túl is tapintható és látható. Beszálláskor találkozhatunk a nagy teherbírású Moab Rock Rails védőküszöbökkel, a rossz látási viszonyok közti tájékozódást, láthatóságot ugyanakkor a legkorszerűbb LED-es fényszórók, valamint hátsó lámpatestek garantálják. A robusztus felépítés nyújtotta biztonságot ezen felül már alapkivitelben is fokozzák a csomagtérajtó szélsőséges használattal járó igényekhez alakított, megerősített zsanérjai.

A Wrangler Rubicon Recon megjelenésén visszaköszönnek a kiemelkedő terepjáró képességekhez igazodó, a márka “diehard” rajongóinak kedves stíluselemek. Az egyediséget sugárzó Recon jelvény, illetve a funkcionalitáson túl látványos küszöbök mellett az új modell fényes, fekete hűtőrácsot, matt fekete sárvédőt és motorháztető matricát kapott. A hűtőrács, valamint a fényszóróbetétek a Rubicon szürke árnyalatával szolgálják a felismerhetőséget, a külsőségeket a kéttónusú, 17” alumínium keréktárcsák teszik teljessé.

A Recon kielégíti az egyéni igényeket is. A speciális széria választható színei között megtalálható a fekete, a fehér, a Firecracker piros, Hellayella sárga és Sting szürke pasztellfényezés. Ezt a kínálatot egészíti ki a Gránit kristály, a Bikini türkizkék, az Óceán kék, és az ezüst metálfényezés.

Az utastér a külső stílusjegyekkel harmonizáló fekete bőrkárpitozás luxusával várja a terepre vágyókat. A kényelemről fűthető ülések gondoskodnak. A “diehard” világ látványát a piros biztonsági övek és a burkolt műszerfalon végigvonuló, ugyancsak piros díszítővarrás színesíti.

Az új Wrangler Rubicon Recon korszerű, 2,2 literes, 200 lóerős Multijet II turbódízel motorjának teljesítménye nyolcsebességes automata sebességváltó közvetítésével jut el a kerekekhez. Mint az egyetlen autentikus 4×4-es SUV, a Jeep Wrangler előre dönthető szélvédőjével és a tradicionálisan levehető ajtókkal igazi szabadságot biztosít. A Recon kivitel hazánkban fekete keménytetővel érhető el.

recon árak

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/