/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még ütősebb lett a Nissan GT-R Nismo

2019. április 28. 16:45   |   Autoblog
címkék:  

A Nissan, mióta bemutatta a GT-R sportautót, minden évben fejleszt rajta egy kicsit. A Nismo csúcsmodell is tovább tökéletesedett a 2020-as modellévre. Harciasabb kinézetű lett és lefogyott, emellett még stabilabban fekszi az utat és jobban fékez.

A GT-R-ek legjobbikát, a Nismo modellt elsősorban az alkalmazott szénszálas műanyag alkatrészek mennyisége különbözteti meg a többi kiviteltől. Szénszálas kompozitból készültek a lökhárítók, az első sárvédők, a tető, a motorháztető, a küszöbspoilerek, a csomagtértető és a hátsó légterelő szárny is. Ezek a komponensek nemcsak a súlyt csökkentik, hanem az aerodinamikát is javítják. Az új Nismo modell mindent számításba véve 20 kilogrammal könnyebb, mint az elődje.

A GT-R Nismóra 20 colos, kovácsolt Rays alumíniun felniket csavaroztak, amelyek szintén könnyebbek, mint korábban. Új fejlesztésű Dunlop abroncsokat húztak rájuk, amelyek 11 százalékkal nagyobb felülettel tapadnak az aszfaltra.

A 3,8 literes, 24-szelepes V6-os ikerturbós motor maradt 600 lóerős és 652 Nm nyomatékú, a feltöltők kialakítása azonban olyan, mint a GT-R GT3 versenyautóban. A motor így még jobban reagál a gázadásra. A hatgangos duplakuplungos váltómű kifinomultabb lett, még sebesebben kapcsol. A fékrendszert is tovább fejlesztették, elöl immár 410, hátul 390 mm átmérőjű Brembo karbon kerámia tárcsák teljesítenek szolgálatot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/