Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megjelenése óta mindössze két NSX-et értékesített a Honda Ausztráliában

2017. szeptember 03. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bár Nagy-Britanniába újabb példányok legyártását kezdeményezte a japán márka, nem mindenütt fogy ilyen mértékben a hibrid szuperautó, sőt. Ausztráliában például csupán két példány került értékesítésre az autó tavalyi megjelenése óta.

Akadnak a Földön olyan helyek, ahol hiánycikk a Honda / Acura második generációs NSX modellje, de nem mindenütt fogy egységesen jól a hibrid sportkocsi.

A japánok jelentése alapján Ausztráliában például szinte esélytelen találkozni a modellel az utcán, ugyanis csupán két darab kelt el tavalyi bemutatása óta belőle. Bár ahogy múltkor megírtuk, Angliának újabb 50 példányt készít a cég, az Föld másik felén található (szintén jobbkormányos) szigetországban nem örvend különösebb népszerűségnek az NSX.

Ez azért is érdekes, mert például az Audi R8 V10 Plusból és a Nissan GT-R Nismóból 21-21, a Mercedes-AMG GT-ből pedig 72 kelt el eddig csak idén. A borzasztó alacsony darabszám ellenére a Honda nem aggódik, szerintük egyszerűen be kell érnie a modellnek a közönség számára, amit mi sem jelez jobban, minthogy három új megrendelés van folyamatban. Ez rögtön megduplázná az eddigi eladásokat…


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!