/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megjelent az új Bentley Continental GT Speed

2016. április 06. 19:55   |   Autoblog
címkék:  

A Bentley felújította Continental GT Speed modelljét, még exkluzívabbá és gyorsabbá varázsolva azt. A luxuskupé teljesítménye immár 642 lóerő, így hivatalosan ez minden idők leggyorsabb széria Bentley-je 331 km/órás csúcssebességgel.

A mérnökök kisajtoltak még 7 lóerőt és 20 Nm nyomatékot az ikonikus 6 literes V12-es biturbó erőforrásból, amely így 642 lóerőt és 840 Nm nyomatékot állít a pilóta szolgálatába. Nem is a lovak gyarapodása, inkább a többlet nyomaték érezhető, amelyet lineárisan, széles tartományban szállít az erőforrás (2000-5000 ford./percnél), javítva a gyorsuláson. Nulláról 96 km/órára az új GT Speed kéttized másodperccel hamarabb, mindössze 3,9 szekundum alatt gyorsul fel.

Újdonság a palettán a Continental GT Speed Black Edition modell, amely a GT sportos karakterére helyezi a hangsúlyt. A kupé és kabrió karosszériával is kapható modell magasfényű fekete ablak- és lámpakereteiről, fekete rácsozásáról és új stílusú, 21 colos, szintén feketére fényezett ötküllős felnijeiről ismerhető fel. A féknyergek piros vagy fekete színt kaphatnak. Ez azonban még nem minden, az első koptató, az oldalküszöbök és a hátsó diffúzor négyféle kontrasztos színben érkeznek (Hallmark, Beluga, St James’ piros és Cyber sárga).

Az utastérben a sötét tónusok élénk színekkel keverednek, a műszerfalon, a középső és mennyezeti konzolon karbon betétek láthatók, az ülések pedig egyedi színsémát és gyémántmintát viselnek.

Az új Bentley GT Speed és GT Speed Black Edition már megrendelhető, a kiszállítások nyáron indulnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/