/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
bentley, black edition, continental gt, gt speed, új bentley

Megjelent az új Bentley Continental GT Speed

időpont:2016. április 06. 19:55

szerző:Autoblog

címkék:

A Bentley felújította Continental GT Speed modelljét, még exkluzívabbá és gyorsabbá varázsolva azt. A luxuskupé teljesítménye immár 642 lóerő, így hivatalosan ez minden idők leggyorsabb széria Bentley-je 331 km/órás csúcssebességgel.

bentley, continental, continental gt, gt speed

Még vonzóbb lett a Bentley Continental

időpont:2015. február 18. 18:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Bentley felfrissítette Continental GT családját, átfésülte a modellek külsejét és kibővítette a felszerelések listáját. Ezen kívül a W12-es motor teljesítményét is megemelte, így a Continental modellek újult erővel vághatnak neki az esztendőnek.

bentley, continental, flying spur, genfi autószalon, gt speed

ráncfelvarrás

Még fényűzőbbek a Bentley modellek

időpont:2014. március 03. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Különböző új csomagok és opciók jelentek meg a Bentley Continental családjához, a Continental GT Speed csúcsmodell pedig erősebb motort kapott. Ezzel együtt a Flying Spur luxuslimuzin egy V8-as kivitellel gazdagodott. A Genfi Autószalonon csodálhatjuk meg őket.

bentley, continental, gt speed

szélvész

A leggyorsabb négyüléses kabrió

időpont:2013. január 03. 14:15

szerző:Autoblog

címkék:

Az új Bentley Continental GT Speed Convertible a világ leggyorsabb négyüléses kabriója, 325 km/órás végsebességre képes. Hivatalos bemutatójára január 14-én, a Detroiti Autószalonon kerül sor.

bentley, continental, goodwood, gt speed

GT SPEED

Ősszel jön a leggyorsabb Bentley

időpont:2012. június 22. 18:52

szerző:Autoblog

címkék:

Októberben érkezik a Bentley eddigi leggyorsabb sorozatgyártású autója, a Contintental GT Speed kupé, amely 329 km/órás végsebességre képes. Első hivatalos bemutatkozása a Goodwoodi Sebességfesztiválon lesz.

bentley, continental, genf, gt speed, zagato

KÜLÖNLEGES BÓDÉ

Bentley Continental Zagato-ruhában

időpont:2008. február 29. 17:31

szerző:Autoblog

címkék:

Az olasz tervezőház, a Zagato egyéni karosszériát álmodott meg a 600 lóerős Bentley Continental GT Speednek, a kézzel készült egyedi darabot Genfben be is mutatja. A GTZ egy újabb egyedi alkotás, mely beáll a Ferrari, Aston Martin, Jaguar, Rolls-Royce és MG típusok által ihletett Zagato kocsik sorába. A GTZ esetében a mesterek elöl meghagyták a jellegzetes Bentley vonalakat, de egy teljesen új hátsó részt alakítottak ki, felhúzott sárvédőkkel és nyújtott hátsó lámpákkal. Ezen kívül új külső és belső színeket is válogattak az alumíniumtestű kupéhoz. Ha lesz elég érdeklődő, az olasz stúdió nem zárkózik el egy kis sorozat készítésétől sem.