/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nagydízelt kapott a Volkswagen T-Roc

2019. szeptember 22. 13:30   |   Autoblog
címkék:  

A Volkswagen népszerű kompakt SUV-ja, a T-Roc immár megvásárolható a szegmens legerősebb dízelmotorjával is. A 2 liter lökettérfogatú gázolajos 190 lóerőt és 400 Nm nyomatékot mozgósít, és egy hétfokozatú duplakuplungos váltóművön keresztül adja át az erejét a négykerék-hajtásnak.

A T-Roc motorpalettáján is megjelent a 190 lovas 2.0 TDI motor, amelyet más konszernmodellekből már ismerünk. Eddig azonban kizárólag nagyobb méretű SUV-okba és személyautókba építették be. A 4MOTION összkerékhajtással szerelt, Sport kivitelű T-Roc modellt a potens turbódízel valószínűleg igen fürgén viszi, a 8 másodperc alatti százas sprint garantált.

A T-Roc modellhez az új motor érkezésével párhuzamosan a Black Style stíluscsomag is elérhetővé vált, amely számos fekete külső kiegészítőt foglal magában. A külső tükörházak, az oldalsó díszcsíkok, a hűtőrács alsó kerete és a 18 colos könnyűfém felnik egyaránt fekete festést kaptak. A csomag része a C-oszlop egyedi mintázatú szürke-fekete fóliázása is. Opcióként a tető kérhető feketében és 19 colos Suzuka felnik is választhatók 225/40-es abroncsokkal.

Az utastérben alaptartozék a fekete mennyezetkárpit és a fényes fekete műszerfal betét, valamint a fehér háttérvilágítás. A Black Style csomag ára Németországban. 1235 euró. A 190 lóerős T-Roc 2.0 TDI pedig 35 105 eurótól vásárolható meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/