/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
kompakt suv, r-line, t-roc, t-roc r, új t-roc, volkswagen

slágermodell

Megérkezett hozzánk az új Volkswagen T-Roc

időpont:2022. március 01. 18:40

szerző:Autoblog

címkék:

A friss formavilággal, innovatív vezetéstámogató rendszerekkel és digitális szolgáltatások egész sorával felszerelt új T-Roc immár a magyar piacon is tovább folytathatja 2017-ben megkezdett sikertörténetét. A kompakt SUV indulóára 8,2 millió forint.

crossover, t-roc, t-roc cabriolet, volkswagen

T-Roc Cabriolet

Megérkezett a Volkswagen kabrió crossovere

időpont:2020. június 28. 12:20

szerző:Autoblog

címkék:

A Volkswagen szubkompakt crossovere, a T-Roc a jó idő beköszöntével már kabrió verzióban is elérhető. Exkluzív, sportos megjelenésével és nyitott tetejével még több tekintetet vonz az utakon.

kompakt suv, t-roc, volkswagen

2.0 tdi

Nagydízelt kapott a Volkswagen T-Roc

időpont:2019. szeptember 22. 13:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Volkswagen népszerű kompakt SUV-ja, a T-Roc immár megvásárolható a szegmens legerősebb dízelmotorjával is. A 2 liter lökettérfogatú gázolajos 190 lóerőt és 400 Nm nyomatékot mozgósít, és egy hétfokozatú DSG-váltóművön keresztül adja át az erejét a négy keréknek.

crossover, t-roc, t-roc cabriolet, volkswagen

t-roc cabriolet

Vászontetős crossoverrel jelentkezett a Volkswagen

időpont:2019. augusztus 14. 18:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Volkswagen új életet lehel a kompakt crossover szegmensbe, bemutatta a T-Roc kabrió változatát. A stílusos T-Roc Cabriolet az első vászontetős modell a városi terepjárók mezőnyében és egyedülálló utazási élményt nyújt. Forgalmazása jövő tavasszal indul.

passat, t-roc, volkswagen

ikon

Negyvenöt éves a Volkswagen Passat

időpont:2018. december 19. 18:05

szerző:Autoblog

címkék:

A Volkswagen Passat már 45 éve köztünk van, s ezalatt több mint 29 millió darabot adtak el belőle, így ez a világ legnépszerűbb középkategóriás modellje. A Passat történetében pedig a jövő év elején új fejezet kezdődik, így a 30 milliós darabszám sincs már messze.

abt, crossover, suv, t-roc, volkswagen

ABT Volkswagen T-Roc

időpont:2018. április 11. 16:40

szerző:Autoblog

címkék:

Az ABT Sportline a Volkswagen-csoportos márkák első számú nemesítőjeként a sportos ferdehátú és kupé modellek mellett egyre gyakrabban szabadidőautókat is módosít. A SUV-lázat meglovagolva ezúttal egy vadonatúj Volkswagen T-Roc crossovert csinosított ki.

arteon, crossland x, euro ncap, impreza, polo, t-roc, xc60, xv

osztályelsők

Ezek voltak a tavalyi év legbiztonságosabb autói

időpont:2018. január 11. 17:15

szerző:Autoblog

címkék:

Az Euro NCAP nyilvánosságra hozta, hogy melyek voltak 2017 osztályelső autói. A legnagyobb elismerés a Volkswagennek jár, akinek három autója is az élen végzett, de a Subaru is remekelt két kocsival. Mellettük az Opel és a Volvo is brillírozott.

crossover, kompakt suv, suv, t-roc, tiguan, új t-roc

t-roc

Új, vonzó crossoverrel bővül a Volkswagen SUV-paletta

időpont:2017. augusztus 24. 12:50

szerző:Autoblog

címkék:

A Volkswagen meglovagolja a kompakt SUV-lázat és piacra dobja a T-Rocot, a Tiguannál kisebb crossovert, melynek legerősebb pontja éppen a külseje. Fiatalos és lendületes, új, érzelmes formanyelvet vezet be a Volkswagennél, amely széles rétegeknek imponálhat.

genfi autószalon, t-roc, volkswagen

t-roc

A nap képe: a nyitható tetejű Volkswagen SUV

időpont:2014. március 05. 07:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Volkswagen új szabadidő-autót mutatott be Genfben. A Golf méretű T-ROC a Tiguan alatti kategóriába lép a már régebben bemutatott CrossBlue, CrossBlue Coupé és Taigun tanulmányok sorát folytatva. Felvillantja a márka ebben a kategóriában tervezett fejlesztéseit.