/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megérkezett a Volkswagen kabrió crossovere

2020. június 28. 12:20   |   Autoblog
címkék:  

A Volkswagen szubkompakt crossovere, a T-Roc a jó idő beköszöntével már kabrió verzióban is elérhető. Exkluzív, sportos megjelenésével és nyitott tetejével még több tekintetet vonz az utakon.

Egyedi dizájnjának és sportos kupé formájának köszönhetően a T-Roc Cabriolet igazán megnyerő autó, minden oldalról előnyösen mutat. A vászontető teljesen automata, elektromechanikus szerkezet, mindössze 9 másodperc alatt nyílik le és ugyanennyi idő alatt csukódik be. Akár menet közben is, 30 km/órás sebességig. A kabrió crossover utasainak testi épségét a másodperc törtrésze alatt kipattanó bukórudak védik, de a szélvédőkeretet is jócskán megerősítették és plusz merevítőelemeket építettek be.

A Volkswagen T-Roc Cabriolet volánja mögött ülve könnyű figyelemmel kísérni a vezetési adatokat: a nagyfelbontású, 26 cm méretű műszerfalnak köszönhetően nemcsak a sebességet és a navigációs utasításokat, de az éppen hallgatott dal címét is jól láthatjuk vezetés közben. Az alapfelszereltséghez tartozó Composition infotainment rendszer a maga 16,5 cm méretű TFT-kijelzős érintőképernyőjével, 6 hangszórójával, 2 USB-C csatlakozójával és Bluetooth kapcsolatával szórakoztató élményt nyújt. Opcióként Discover Media infotainment rendszer kapható, amely már 20,3 cm-es kijelzővel rendelkezik. A csomagtér 280 literes és az üléstámlák lehajtásával bővíthető.

A T-Roc Cabrioletet több vezetést segítő funkcióval is felszerelték. A gyalogosfelismerő funkcióval ellátott „Front Assist” vészfékasszisztens, az ACC adaptív távolságtartó automatika már alapfelszereltségben is elérhető. Az autóhoz olyan extra asszisztensek is elérhetők, mint a holttérfigyelő rendszer, a Park Assist parkolássegítő rendszer, valamint a forgalmi torlódás asszisztens. Felárért vezetési profilválasztási rendszer is lehet a fedélzeten, Eco, Comfort, Sport és Individual üzemmódokkal.

A T-Roc Cabriolet Style és R-Line felszereltséggel lesz megvásárolható. Az R-Line csomagba a sportos stílusú külső és belső kiegészítők mellett a ködlámpák, a feszesebb felfüggesztés és a progresszív kormányzás is beletartoznak. Motorból kétféle választható, egy 1 literes háromhengeres és egy 1,5 literes négyhengeres, közvetlen befecskendezéses turbó, 115 illetve 150 lóerős teljesítménnyel. A motorok kizárólag az első kerekeket hajtják és hatfokozatú manuális vagy hétsebességes DSG automataváltóval párosíthatók.

A Volkswagen T-Roc kabrió alapára 150 lovas 1,5 TSI motorral 10 007 510 forint.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/