/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Vászontetős crossoverrel jelentkezett a Volkswagen

2019. augusztus 14. 18:00   |   Autoblog
címkék:  

A Volkswagen új életet lehel a kompakt crossover szegmensbe, bemutatta a T-Roc kabrió változatát. A stílusos T-Roc Cabriolet az első vászontetős modell a városi terepjárók mezőnyében és egyedülálló utazási élményt nyújt. Hivatalos világpremierje a szeptemberi Frankfurti Autószalonon lesz, forgalmazása jövő tavasszal indul.

A Beetle és a Golf modellekkel megkezdett hagyományt folytatva a T-Roc Cabriolet is nyitható vászontetőt kapott. A teljesen automata, elektromechanikus szerkezet mindössze 9 másodperc alatt nyílik le és ugyanennyi idő alatt csukódik be. Akár menet közben is, 30 km/órás sebességig. A kabrió crossover utasainak testi épségét a másodperc törtrésze alatt kipattanó bukórudak védik, de a szélvédőkeretet is jócskán megerősítették és plusz merevítőelemeket építettek be a maximális biztonság érdekében.

A T-Roc Cabriolet érdekessége, hogy már az új infotainment rendszerek harmadik generációja van benne (MIB3), azaz állandó összeköttetésben áll a világhálóval. A beépített SIM-kártyának köszönhetően, miután a sofőr regisztrálta magát a hálózatra, folyamatosan online lehet. A kocsi opcióként 29,8 cm átmérőjű digitális műszeregységgel is felszerelhető. A középső 20 cm átmérőjű érintőképernyővel együtt valódi digitális cockpit hozható létre.

A T-Roc Cabriolet Style és R-Line felszereltséggel lesz megvásárolható. Előbbi a stílusra, utóbbi a dinamizmusra helyezi a hangsúlyt. Az R-Line csomagba a sportos stílusú külső és belső kiegészítők mellett a ködlámpák, a feszesebb felfüggesztés és a progresszív kormányzás is beletartoznak.

Motorból kétféle lesz, egy 1 literes háromhengeres és egy 1,5 literes négyhengeres, közvetlen befecskendezéses turbó, 115 illetve 150 lóerős teljesítménnyel. A motorok kizárólag az első kerekeket hajtják és hatfokozatú manuális vagy hétsebességes DSG automataváltóval párosíthatók.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/