/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nem lesz Infiniti Q50 Eau Rouge

2015. szeptember 20. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nagy reményeket ébresztett az emberekben az Infiniti Q50-es modelljének Nissan GT-R hajtásláncával ellátott Eau Rouge kiadása tavaly,de úgy tűnik, mégsem kerül sorozatgyártásba a túl magas gyártási költségek miatt.

Még Sebastian Vettellel kezdte reklámozni a 2014-es Észak-Amerikai Autószalonon az Infiniti legsportosabb négykerekűjét, a Q50 Eau Rouge koncepciót, amely sokak érdeklődését felkeltette, így néhány prototípust is építettek a japánok további tesztelés céljából, azonban most úgy tűnik, nem készül több vadított szerdán.

Az Infiniti a magas előállítási költségekkel magyarázza a döntést, ami annak fényében fura, hogy egy már létező technológiát nissan GT-R 3.8 literes biturbó V6-osát) kellett átültetni a létező alapokba, de az üzleti élet kiszámíthatatlan.

Mindenesetre talán a már legyártott darabokat elárverezik a későbbiekben,  hogy néhány tehetős rajongó legalább megnyugvásra leljen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/