/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Összetört Ferrari eladó befektetési céllal

2014. november 09. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy 2003-as gyártási évű Ferrari Enzo várja új tulajdonosát, ám a történet nem ennyire egyszerű, ugyanis az autót elég súlyos baleset érte, aminek következtében használhatatlanná vált. Gazdája szerint azonban némi befektetéssel szép összeget lehet nyerni vele.

Most itt a lehetőség, hogy a lehető legolcsóbban Ferrari Enzo tulajdonossá váljunk, ugyanis potom 376 ezer dollár fölött kell csak licitálnunk (92 millió forint), hogy egy ilyen, 2003-as gyártású sportautó a miénk legyen.

Csakhogy az autóval akadnak kisebb-nagyobb gondok. Például a kitört jobb hátsó kerék, vagy a sérült jobb kerékjárati ívek, az ajtó, a küszöb és még néhány apróság a lemezek alatt-mögött, továbbá a légzsákok is kinyíltak, ellenben bal oldala teljesen sértetlen maradt. Az eladó állítása szerint ezek ellenére 870 612 dollárból (mintegy 213 millió forintból) helyre hozható a szépség, ami után megérhet akár 2 364 969 dollárt (580 millió forintot) – legalábbis ennyire becsülték értékét nem sokkal az incidens előtt.

Azaz közel fél áron juthat egy szerencsés illető a mindössze 399 darabszámban készült csoda egy példányához, amelyben ráadásul csupán 2215 mérföld, vagyis 3564 kilométer van jelenleg.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/