/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Összetört Ferrari eladó befektetési céllal

2014. november 09. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy 2003-as gyártási évű Ferrari Enzo várja új tulajdonosát, ám a történet nem ennyire egyszerű, ugyanis az autót elég súlyos baleset érte, aminek következtében használhatatlanná vált. Gazdája szerint azonban némi befektetéssel szép összeget lehet nyerni vele.

Most itt a lehetőség, hogy a lehető legolcsóbban Ferrari Enzo tulajdonossá váljunk, ugyanis potom 376 ezer dollár fölött kell csak licitálnunk (92 millió forint), hogy egy ilyen, 2003-as gyártású sportautó a miénk legyen.

Csakhogy az autóval akadnak kisebb-nagyobb gondok. Például a kitört jobb hátsó kerék, vagy a sérült jobb kerékjárati ívek, az ajtó, a küszöb és még néhány apróság a lemezek alatt-mögött, továbbá a légzsákok is kinyíltak, ellenben bal oldala teljesen sértetlen maradt. Az eladó állítása szerint ezek ellenére 870 612 dollárból (mintegy 213 millió forintból) helyre hozható a szépség, ami után megérhet akár 2 364 969 dollárt (580 millió forintot) – legalábbis ennyire becsülték értékét nem sokkal az incidens előtt.

Azaz közel fél áron juthat egy szerencsés illető a mindössze 399 darabszámban készült csoda egy példányához, amelyben ráadásul csupán 2215 mérföld, vagyis 3564 kilométer van jelenleg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/