/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Száztízszer bukott egy nő a KRESZ-vizsgán

2014. július 21. 18:00   |   Autoblog
címkék:  

Minden létező rekordot megdöntött az a 28 éves brit nő, aki száztizedjére sem ment át a KRESZ-vizsgán. Az elméleti teszt az Egyesült Királyságban 31 fontba kerül, a kelet-londoni nő így már 3140 fontot költött a vizsgákra, ami átszámítva több mint 1,2 millió forint.

A 28 éves nő teljesítményével magasan verte azt a 30 éves Peterborough-i fiatalembert, aki nyolcvanhatszor hasalt el, bár akadt olyan is, egy 41 éves birminghami férfi, akinek végül a nyolcvanadik próbálkozása sikerrel járt. A sikeres teszt nemzeti átlaga egyébként 65,4 százalék.

A Driver and Vehicle Standards Agency (DVSA) kimutatása szerint a második legrosszabb teljesítményt nyújtó 45 éves bristoli nő 57-szer vágott neki az elméleti tesztnek, amin szintén nem sikerült megfelelnie. Ha a gyakorlati tesztet nézzük, a csúcstartó egy 40 éves férfi, aki 37-szer próbálkozott és végül megkapta a jogosítványt. Ellenpélda az az 51 éves nő, aki eddig 32-szer futott neki a vizsgának, mindeddig eredménytelenül. A gyakorlati vizsgáért hétköznap 62, esténként vagy hétvégén 75 fontot kell fizetni, így volt, aki 2000 fonttól szabadította meg magát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/