/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Talma a felelős alkoholfogyasztás mellett kampányol

2008. június 17. 15:38   |   Autoblog
címkék:  

Talmácsi Gábor a felelős alkoholfogyasztás mellett áll ki a Dreher ma induló kampányában.


A mai napon indul útjára a Dreher Sörgyárak Felelős Alkoholfogyasztás programja, melynek keretében a magyar sörgyár Talmácsi Gáborral, gyorsasági motoros világbajnokkal együttműködve, a felelős alkoholfogyasztásra hívja fel a felnőtt lakosság figyelmét. A Dreher Sörgyárak Zrt. – mint alkoholos terméket gyártó vállalat, aktívan fellép a felelőtlen alkoholfogyasztás ellen. Most, társadalmi szerepvállalásának újabb lépéseként, Magyarországon elsőként indít útjára egy programot, mely a felelős és kulturált alkoholfogyasztásra kívánja felhívni a figyelmet. A Dreher Sörgyárak Felelős Alkoholfogyasztás programja egy társadalmi értékteremtő kampány, melynek elsődleges célja a felelős alkoholfogyasztással kapcsolatos tudatosság növelése. A sörgyár együttműködő partnere a program során Talmácsi Gábor, aki ismertsége révén kívánja minél több emberhez eljuttatni a kampány főbb üzeneteit, mondanivalóját.


“A felelős alkoholfogyasztás sokkal többet jelent annál, minthogy nem iszom, ha vezetek. A Dreher Sörgyárak Felelős Alkoholfogyasztás programjának mondanivalója az, hogy felelősek vagyunk – önmagunkért és másokért is. Profi sportolóként tisztában vagyok azzal, mit jelent ez. Bármilyen döntést hozok is – a pályán vagy azon kívül – tudom, hogy döntésem következményei másokra is kihatnak. Ezt minden egyes döntéskor mérlegelni kell. Tisztán kell látnom tetteimet és azok következményeit. Legyen szó akár az alkoholról, akár bármi másról.” -mondta Talmácsi Gábor.

A program fő üzeneteit figyelemfelkeltő online és nyomtatott hirdetések formájában is igyekeznek a szervezők minél szélesebb rétegekhez eljuttatni. A hirdetéseken Talmácsi Gáborral találkozhatunk, aki saját tükörképével néz szembe. A “Te is lásd tisztán tetteid!” mottóval megjelenő hirdetések az egyéni felelősség kérdését helyezik a középpontba.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/