/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Terence Hill Ivecót vezet

2010. november 12. 19:45   |   Autoblog
címkék:  

Az olasz színész-rendező, Terence Hill egy hamarosan induló sorozatban egy Iveco LMV kormánya mögött tűnik fel. Eredeti nevén Mario Girottit a közönség jól ismerheti a Bud Spencerrel közösen készített filmjeiből, illetve az elmúlt évtizedben a Don Matteo című televíziós sorozatból is.

Az „Egy lépésre a mennyországtól" (Un passo dal cielo) című, 12 epizódos új sorozat műfaját tekintve félúton helyezkedik el a thriller és a komédia között. A történet során, a Terence Hill által alakított karakter élete váratlan fordulatot vesz, amikor elvállalja az erdészeti egység parancsnoki posztját. A kicsit kemény, magányos, korábban hegymászóként tevékenykedő fickó segít egy fiatal rendőrnek leleplezni a területen elkövetett bűntények tetteseit.

A forgatás Terence Hill és Katia Ricciarelli főszereplésével jelenleg a dél-tiroli Alta Val Pusteriában zajlik. A színészt, a Dolomitok varázslatos táján tett kalandjaira elkíséri egy LMV, amelyet az Iveco bocsátott a produkció rendelkezésére.

Kiváló mobilitási tulajdonságai és terepen nyújtott kiemelkedő teljesítménye miatt esett a stáb választása a járműre, amely akár 60%-os emelkedővel és mintegy másfél méteres vízmélységgel is megbirkózik, miközben közúton akár 130 km/órás végsebességre képes. Emellett azonban bizonyára az sem mellékes, hogy az Iveco Defence Vehicles, ahol a gépjárművet tervezték és összeszerelték, a Dél-Tirol kapujaként ismert Bolzanóban van.

Az LMV-t egy 190 lóerős, közös nyomócsöves dízelmotor hajtja. A motor egy hatfokozatú hidrodinamikus nyomatékváltón és egy kétfokozatú, a hátsó tengelyen található differenciálművel egybeépített osztóművön keresztül juttatja el a nyomatékot a kerekekhez. A jármű első és hátsó tengelyén is levegőrásegítéses hidraulikus tárcsafékek találhatóak. A független első és hátsó felfüggesztés, a terhelés tengelyek közti azonos elosztása és az optimalizált nyomatékelosztás biztosítja az LMV számára a kategóriájában páratlan mozgékonyságot.

A koncepció moduláris, azaz a jármű nagyon sok különféle felhasználási területen alkalmazható. Említhetjük az utasszállító, a kisteherautó vagy akár a mentőautó változatot is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/