/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
elektromos, hidrogén, iveco, nikola, nikola tre, nyergesvontató, tehergépkocsi, üzemanyagcella

új szelek

2021-ben jön a Nikola Tre elektromos kamion

időpont:2020. február 14. 19:55

szerző:Autoblog

címkék:

A németországi Ulmban, az Iveco üzemében gyártják majd a Nikola Tre akkumulátoros elektromos nehézkategóriájú tehergépkocsikat. Az elektromos nyergesvontatók 480 kW teljesítménnyel és akár 720 kWh kapacitású akkumulátorokkal, 2021-ben érkeznek.

elektromos, iveco, kamion, nikola, nikola tre, vontató

nikola

A nap képe: az első európai elektromos kamion

időpont:2019. december 05. 11:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Nikola és az Iveco bemutatta első, az európai piacra szánt akkumulátoros elektromos vontatóját. A Nikola Tre 653 lóerős és 1800 Nm nyomatékú villanymotort kapott, amelyet moduláris akkucsomag lát el energiával. A hatótávolság minimum 400 kilométer.

a nap képe, autóbusz, f1, ferrari, forma-1, iveco

Mozgó lakosztály

A nap képe: Ilyen a Ferrari F1-es volt lakóbusza belülről

időpont:2018. január 29. 08:48

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Nem mindennapos, hogy egy Forma-1-es csapat volt munkaeszközére licitálhasson az ember, pedig egy februári aukción a Scuderia Ferrari 2001-es Iveco lakóbuszáért versenghetnek a vásárlók, melyben Michael Schumacher és Rubens Barrichello is megaludt.

elektromos, full hibrid, hibrid, iveco, iveco vision

szép és tiszta

A jövő furgonja az Ivecótól

időpont:2014. szeptember 26. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az idén 65. alkalommal megrendezett hannoveri Nemzetközi Haszonjármű Kiállításon mutatta be az Iveco a látványos Vision koncepciót, amely a haszongépjárművek kis környezeti hatására törekedve számos innovatív megoldást tartalmaz.

bioetanol, iveco

IVECO TRAKKER

63 tonna, 350 lóerős és bioetanolt eszik

időpont:2011. május 30. 10:59

szerző:Autoblog

címkék:

Bemutatták az Iveco Trakker etanol-dízel kétüzemű jármű prototípusát. A Trakker modellt egy FPT Industrial Cursor 9 motor hajtja, amely etanol és dízel keverékével üzemeltethető, a hagyományos dízelmotorokhoz képest alacsonyabb üzemanyagköltséggel.

iveco, lmv, terence hill

TEREPRE MEGY

Terence Hill Ivecót vezet

időpont:2010. november 12. 19:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az olasz színész-rendező, Terence Hill egy hamarosan induló sorozatban egy Iveco LMV kormánya mögött tűnik fel. Eredeti nevén Mario Girottit a közönség jól ismerheti a Bud Spencerrel közösen készített filmjeiből, illetve a Don Matteo című sorozatból is.

iveco, massif

AMUNDSEN EMLÉKÉRE

Sarkvidéki expedíció Ivecókkal

időpont:2008. december 11. 14:58

szerző:Autoblog

címkék:

Hat Iveco járművel - négy Massif és két Daily 4x4 modellel - indult útnak az "Oltre - Beyond the Edge 2008" sarkvidéki expedíció. A karaván az Északi-foktól a Bering-szorosig fog utazni, emléket állítva ezzel Roald Amundsen norvég felfedezőnek, aki 90 éve kelt át az északkeleti átjárón. Az expedíció egyik legfontosabb céljaként tűzte ki maga elé, hogy felhívja a nagyközönség figyelmét a környezettudatosság növelésének szükségességére.

hibrid, iveco

HIBRID IVECOK

Teszten a hibrid Iveco-k

időpont:2008. július 22. 17:54

szerző:Autoblog

címkék:

Az Iveco bejelentette, hogy a FedEx Express - a világ legnagyobb légi gyorsposta szolgálata - megkezdte tíz dízel-elektromos hibrid Iveco Daily haszongépjármű átfogó üzemi tesztelését, Milánóban és Torinóban.

iveco

VÉDI A SZEMÉLYZETET

Páncélozott Iveco

időpont:2008. január 17. 15:31

szerző:Autoblog

címkék:

Az Iveco új katonai járműve, az állandó összkerék-hajtású LMV (Light Multirole Vehicle) aktívan szerepel a nemzetközi porondon. Jelenleg a spanyol védelmi minisztérium illetékesei döntöttek a páncélozott, aknák elleni védelmet biztosító változat beszerzése mellett. Mostantól ez a jármű segíti ambiciózus hosszú távú programjukat, melynek során javítani kívánják haderejük taktikai és logisztikai biztonságát.

fiat, iveco, massif

ELMEGY MINDENHOL

Kemény terepjárót épített az Iveco

időpont:2007. október 27. 15:38

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat tulajdonában álló, haszongépjárműveket és buszokat gyártó Iveco az amszterdami RAI International Road Transport Show-n meglepő módon egy terepjáróval rukkolt elő, melynek találóan a Massif 4x4 nevet adta. A Massif 4x4 tulajdonképpen a spanyol Santana PS-10 típusjelű jármű olasz megfelelője, de mindkét kocsi alapját a Land Rover Defender szolgáltatta. A Massif 4x4 hamarosan piacra is kerül, mégpedig három- és ötajtós kombi változatban, továbbá pickup verzióban. A kemény kinézetű és valószínűleg minden akadályon átgázoló Massif 4x4 orrába az olaszok a 3,0 literes common rail turbódízel motorjukat teszik majd.

fiat, iveco, mge

Kapósak az Iveco tehergépjárművei

időpont:2007. július 31. 14:08

szerző:Autoblog

címkék:

iveco

Sikerpályán az Iveco Daily

időpont:2007. június 01. 12:27

szerző:Autoblog

címkék: