/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

Tízmilliós számlát kapott a rendőrség egy Porsche Carrera javításáról

2014. június 28. 19:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az amerikai rendőrségnek meggyűlt a baja egy tavaly októberi balesettel, miután későn fékező autójukkal utolértek egy Carrera GT-t, melynek lökhárítója, kipufogója és egyik lámpája sérült az incidensben. Ez pedig közel 44 ezer dollárjukba fájt.

Miután a Porsche Carrera GT utolsó legyártott példánya közel nyolc éve gurult le a futószalagról, egyre drágábbak a még épen maradt példányok, ezzel együtt pedig javíttatásuk is csillagászati magasságokba szökhet.

Ezt sikerült megtapasztalnia az Arizona állambéli Tucson város rendőreinek, akik még tavaly októberben szaladtak bele egy példányba, így a törvények értelmében a javíttatások költségeit is nekik kellett állniuk, ami annyit tesz, hogy a minap a helyi őrs kapott egy 43 799 dolláros számlát a Carrera GT-t javító műhelyből.

Ez közel tízmillió forintnak felel meg, ami azért sok pénz, mivel a Porschénak csupán a jobb lámpája, hátsó lökhárítója és kipufogója bánta a kalandot.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Agárdi Sándor
2014-06-29 - 00:09

Nem volt a rendőrségi autón kötelező biztosítás, merthogy nekik küldték a számlát.

Beledi Lajos
2014-06-29 - 19:34

Szomszéd range rover karambolos oldalát most gányolták össze 6 000 000 Ft .Amúgy az igazi sérülés a burkolatok alatt keletkezett és gondolom nem sufni tuning alapon javították hanem márkakereskedésben gyári állapotra vissza állítva ennek a kategóriának enyi az ára.Mi a kérdés?Tegnap nekünk is majdnem belénk jött egy el bambuló rendőr autó.


*/